藍澄灣業主社群

標題: 藍澄灣最近之郵局 [打印本頁]

作者: Oscar_ho    時間: 2004-6-7 21:30:35     標題: 藍澄灣最近之郵局

我今天收到一張掛號信收條 原來要去長康村康貴樓地下的郵局領取 那間郵局便是藍澄灣最近的郵局 如要去 請先去到青康路長康村巴士總站 然後過左長青村的天橋 搭電梯去到Ground Floor便可 但此郵局很細 人多使用便大排長龍 :em05:
作者: ivantat816    時間: 2004-6-8 03:00:24

我記得之前係買樓既時候~佢地話如果想寄信好似放係管理處道
佢地會幫我地寄架喎~係唔係呢? :?:
作者: Hotcake    時間: 2004-6-8 03:18:13

好似係有D咁嘅事!
作者: stephenyeong    時間: 2004-6-8 03:24:06

[quote:35eaf25705="Hotcake"]好似係有D咁事![/quote]
有D咁事,應該叫做商務中心,代住客寄信.
作者: FireFire    時間: 2004-6-8 03:27:50

穩唔穩鎮..... :|
作者: ivantat816    時間: 2004-6-8 03:31:41

應該都穩鎮既~如果唔係我成日都擺係個袋度唔記得寄架
我試過擺左係個袋度唔記得左放左成2個幾禮拜呀 :em20:
作者: Hotcake    時間: 2004-6-8 03:35:49

[quote:262356f5f1="ivantat816"]應該都穩鎮既~如果唔係我成日都擺係個袋度唔記得寄架
我試過擺左係個袋度唔記得左放左成2個幾禮拜呀 :em20:[/quote]

:em07: 咁都得?!
作者: ivantat816    時間: 2004-6-8 03:37:29

所以我要率先試下放係管理處道 :em12: 睇下幫唔幫我寄先
作者: Hotcake    時間: 2004-6-8 03:46:21

好呀好呀!呢個任務交比你啦!
作者: ivantat816    時間: 2004-6-8 03:49:17

希望我又要記得帶去啦~我大意架嘛 :em20:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2