藍澄灣業主社群

標題: 是你們嗎? [打印本頁]

作者: Patrick    時間: 2004-6-5 21:00:13     標題: 是你們嗎?

有時出入第五座見到有d人好似已經係到住緊是你們嗎?
作者: H and H    時間: 2004-6-5 21:24:56

我果層今日都見有人搬野入伙呀!
作者: Patrick    時間: 2004-6-5 23:25:16

其實我住係青衣 所以成日去rc.
經常見到一d衣著 '十分街坊' 既人 所以我估有人住緊
作者: Stephen@RC    時間: 2004-6-6 15:37:36

有人住緊啦.. at least 我個層有二户
作者: rstfung    時間: 2004-6-6 15:54:19

我層都應該有 因為經常有對拖鞋在門口!
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-6-6 18:46:20

希望我們都可以快 d 入伙啦
作者: Teresa and Fai    時間: 2004-6-15 13:58:51

我都想係我地...........但而家都未知幾時先搬得入去住...........

有時走去睇下間屋攪成點..........都有幻想下第時呢度放D咩...........個隔房櫃加左之後會變成點.........坐係梳法時同個電視機距離...............又會坐係窗台望下樓下個泳池..............

以上既野暫時得個諗字..........希望快D變成真LA................
作者: Teresa and Fai    時間: 2004-6-15 14:01:55

但有日我走時............係大堂見到有個亞媽同埋個仔一齊.........個仔仲抽住包米...........我相信一定有人搬左入去住...........

不過以我O個層為例...........除我地個單位..........仲有其他單位都裝修緊......都幾大塵..............

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2