藍澄灣業主社群

標題: 換玻璃窗進度 [打印本頁]

作者: Tako and Sukie    時間: 2004-6-5 01:17:25     標題: 換玻璃窗進度

其他座都開始換窗我地唔知幾時開始.
如果大家換左第一時間通知 :em14:  :em14:
作者: 貓貓姐姐    時間: 2004-6-5 01:33:21

[quote:499dc43075="Tako & Sukie"]其他座都開始換窗我地唔知幾時開始.
如果大家換左第一時間通知 :em14:  :em14:[/quote]點解要換窗?
作者: Tako and Sukie    時間: 2004-6-6 18:31:09

因為d窗有好多花痕好果打風有可能會破.
越低越嚴重
作者: Crystal    時間: 2004-6-6 22:37:22

今日問過我住中層話20號左右換! :
作者: Sharan    時間: 2004-7-6 09:20:42

終於明天有得換玻璃喇!
作者: fkf    時間: 2004-7-6 21:21:45

how do you know the windows are going to be changed tomorrow?
作者: Eric and Mandy    時間: 2004-7-6 22:00:04

其實我地一早已經換一隻啦。。因為陣趕住搬而又要窗台上張床,所以極力投訴下佢地換一隻俾我地!其他好似今個星期換埋,希望快D啦...
作者: Sharan    時間: 2004-7-7 08:43:27

[quote:052aa1c770="fkf"]how do you know the windows are going to be changed tomorrow?[/quote]

因為我執漏只盛餘換玻璃同雪櫃,所以我一早已取回鎖匙,佢如果要換,一定要之前通知我先law :wink:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2