藍澄灣業主社群

標題: 星期幾出世 [打印本頁]

作者: Tomato    時間: 2004-6-4 20:26:13     標題: 星期幾出世

星 期 一 出 生 的 孩 子 , 相貌還不錯。
星 期 二 出 生 的 孩 子 , 充滿喜樂。
星 期 三 出 生 的 孩 子 , 比較多憂愁。
星 期 四 出 生 的 孩 子 , 有很遠的路要走。
星 期 五 出 生 的 孩 子 , 懂得愛和付出。
星 期 六 出 生 的 孩 子 , 要很努力的謀生。
星 期 天 出 生 的 孩 子 , 正直而有智慧,善良又快樂。

以下的網頁就可以查到自己星期幾出生呀!!

http://www.teamnice.com/HKinfor/Calendar_hk.htm
作者: dick queenie    時間: 2004-6-5 00:22:00     標題: Re: 星期幾出世

[quote:d1699d9a40="Tomato"]星 期 一 出 生 的 孩 子 , 相貌還不錯。
星 期 天 出 生 的 孩 子 , 正直而有智慧,善良又快樂。

http://www.teamnice.com/HKinfor/Calendar_hk.htm[/quote]

嘩!  好掂喎!!! :em11: 我同我老公都好準喎...多謝你呀 :em21:... 番茄...
作者: stephenyeong    時間: 2004-6-5 00:41:06

但是我個女友的內容好似對調o左 :em03:
作者: Tomato    時間: 2004-6-5 12:07:14     標題: Re: 星期幾出世

[quote:097c3139d9="dick&queenie"][quote:097c3139d9="Tomato"]星 期 一 出 生 的 孩 子 , 相貌還不錯。

http://www.teamnice.com/HKinfor/Calendar_hk.htm[/quote]

嘩!  好掂喎!!! :em11: 我同我老公都好準喎...多謝你呀 :em21:... 番茄...[/quote]

噢!!唔駛客氣!!

我係星期四出生...............條供樓路真係好長 :em18:
作者: yautin1    時間: 2004-6-5 12:13:21

Thanks! 都幾準...
作者: diedsee    時間: 2004-6-5 12:28:21

好準ar!
作者: SEVEN    時間: 2004-11-12 11:10:06     標題: Re: 星期幾出世

[quote:977921b7e8="Tomato"]星 期 四 出 生 的 孩 子 , 有很遠的路要走。 [/quote]

我未好辛苦o羅 !  :em06:  :em06:
作者: BLUE    時間: 2004-11-12 11:25:51

我都係星期四出世 有排涯了.. :em06:  :em06:
作者: Billy    時間: 2004-11-12 11:40:11

點查自己星期幾出世.
有冇d快o既方法??? :?:
作者: BLUE    時間: 2004-11-12 11:49:27

http://www.teamnice.com/HKinfor/Calendar_hk.htm
作者: Billy    時間: 2004-11-12 11:55:04

[quote:46734a7e8d="BLUE"]以下的網頁就可以查到自己星期幾出生呀!!

Blue 唔該晒.
作者: Billy    時間: 2004-11-12 12:03:30     標題: Re: 星期幾出世

[quote:5370d7f946="Tomato"]
[/quote]

又好似唔係好準喎.
作者: leemoksau    時間: 2004-11-12 12:04:08

我唔准.
作者: POON    時間: 2004-11-12 12:10:00

WHY ?
作者: H and H    時間: 2004-11-12 17:35:12

我唔想佢準!!!!
作者: Billy    時間: 2004-11-12 17:47:15

[quote:f3edbc9213="H&H"]我唔想佢準!!!![/quote]

星期六?????? :?:
作者: H and H    時間: 2004-11-13 02:14:57

[quote:1a3fd17062="Billy"][quote:1a3fd17062="H&H"]我唔想佢準!!!![/quote]

星期六?????? :?:[/quote]咁都估到 :em03: ~~~快d買六合彩呀
作者: Billy    時間: 2004-11-13 10:18:57

[quote:567bb1d80a="H&H"][quote:567bb1d80a="Billy"][quote:567bb1d80a="H&H"]我唔想佢準!!!![/quote]

星期六?????? :?:[/quote]咁都估到 :em03: ~~~快d買六合彩呀 [/quote]

星期六最差. 所以估到. :em12:
作者: H and H    時間: 2004-11-16 10:25:19

[quote:45ed18655b="Billy"][quote:45ed18655b="H&H"][quote:45ed18655b="Billy"][quote:45ed18655b="H&H"]我唔想佢準!!!![/quote]

星期六?????? :?:[/quote]咁都估到 :em03: ~~~快d買六合彩呀 [/quote]

星期六最差. 所以估到. :em12:[/quote]係啦真係命苦..... :roll:
作者: BLUE    時間: 2004-11-16 10:33:25

星 期 四 出 生 的 孩 子 , 有很遠的路要走

星期六都晤及星期四苦命喇 !
作者: POON    時間: 2004-11-16 10:39:09

話時話我都係星期四出世...真係好準喎 ! 有排涯...
作者: saga    時間: 2004-11-16 11:48:55

但我係邪惡既撒加喎  8)
我又想做下奸商
我又俾人話好負面 成日唔開心喎  :x

:mrgreen:
作者: Billy    時間: 2004-11-16 11:59:26

[quote:233a5f48a2="BLUE"]
星 期 四 出 生 的 孩 子 , 有很遠的路要走

星期六都晤及星期四苦命喇 ![/quote]

唔好咁諗.
路長可以代表命長.
所以"有很遠的路要走".
唔代表條路唔好行.

最緊要條路好行.
長d重enjoy呀.
作者: POON    時間: 2004-12-20 15:19:44

新版 !

星期幾出生 ?   
http://home.kimo.com.tw/ewormeworm/city/fate/01/daylife.htm
作者: BLUE    時間: 2004-12-20 16:23:48

都幾似自己喎 !
作者: POON    時間: 2004-12-20 17:07:02

[quote:6b00d2c256="BLUE"]都幾似自己喎 ![/quote]

真係好似架 !  :mrgreen:  :mrgreen:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2