藍澄灣業主社群

標題: 你是否贊成將第五座之保安員櫃位改為面向大門? [打印本頁]

作者: rstfung    時間: 2004-6-4 02:35:39     標題: 你是否贊成將第五座之保安員櫃位改為面向大門?

如題!
作者: rstfung    時間: 2004-6-6 01:25:32

我今日去到 發現門口空間比其他保安員櫃位向門口的小很多  :em16: 似乎沒有足夠空間放個位 請問各位有沒有好提議???
作者: 小魚兒    時間: 2004-6-6 16:19:39

加 一 塊 mirror or cctv管 理 員 座 在 依 加 果 位 都 可 以 監 察 大 門 . :!:
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-6-6 18:44:38

但.....我們可以改變到佢地嗎?
因為保安對住大門 really 好好多
作者: june and Fai    時間: 2004-6-6 22:05:14

保安應該要面向大門
你係門口落車有咩事發生
佢根本都看不到門口
只係看住部life
完全無功能
作者: Teresa and Fai    時間: 2004-6-9 14:52:34

對住大門緊係好d啦........有時d老人家(好似我亞媽咁........)會唔記得密碼.......又或者唔記得點用大廈門鎖...........眼又矇睇唔到d字........想搵人開門都唔得...........咁如果食蕉哥哥面對門口都可以見到發生咩事...........幫下d老人家...........
作者: rstfung    時間: 2004-6-9 21:42:28

[quote:d721b1c802="Teresa&Fai"]對住大門緊係好d啦........有時d老人家(好似我亞媽咁........)會唔記得密碼.......又或者唔記得點用大廈門鎖...........眼又矇睇唔到d字........想搵人開門都唔得...........咁如果食蕉哥哥面對門口都可以見到發生咩事...........幫下d老人家...........[/quote]

我覺得這個有Point 可以同管理處討論!
作者: jaffray    時間: 2004-6-15 09:22:40

I support I think the gurad needed to know what happen at the front door of the tower.....

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2