藍澄灣業主社群

標題: 請問執漏電話是否有問題?? [打印本頁]

作者: boyboy    時間: 2004-6-3 00:14:06     標題: 請問執漏電話是否有問題??

請問執漏電話是否有問題??
我D執漏差不多已經完成只欠個門鐘唔響 想約時間去取回鎖匙 因為班執漏PK 成日上我單位開冷氣 (因為這幾日我都有上我單位看執漏 但每晚上到去都見到個冷氣機個綠燈在閃 重要是三部一起閃. :em10:  :em13:  :em10:  :em13:  :em20:  :em20: )所以日日打3165-1280 去問取回鎖匙 但響左好久都無人聽 之後再打去就打唔通 執漏電話是否有問題?? :em14:  :em14:  :em06:  :em06:  :em01:  :em01:
作者: eric_818    時間: 2004-6-3 00:20:56

唔係個電話有問題
而係執漏部根本唔夠人手聽... ...

您要不斷咁打
打大約10次左右就會有人聽... ... :!:
作者: boyboy    時間: 2004-6-3 00:24:03

係打完第一次電話之後 第二次已經打唔通(係長響......)
作者: FireFire    時間: 2004-6-3 00:26:47

係要不斷打不斷打~~~先有人聽... :evil:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-6-3 00:34:46

[quote:583f1e81a1="Mr. & Mrs. FireFire"]係要不斷打不斷打~~~先有人聽... :evil:[/quote]

我已經係10分鐘內狂redial,但係結果一樣 :shock: 。火都黎 :evil:

火火吾係話你黎左! :em16:
作者: 藍澄小海豚    時間: 2004-6-3 00:35:20

我今日打左半個鐘先通! :evil:
作者: boyboy    時間: 2004-6-3 00:36:33

我都係10分鐘內狂redial,但係結果一樣(長響......) :em06:  :em01:  :em05:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-6-3 00:46:31

[quote:4d9303282d="boyboy"]我都係10分鐘內狂redial,但係結果一樣(長響......) :em06:  :em01:  :em05:[/quote]

:arrow: 班友仔就火燒旗桿 (長炭)!皆因近日多左成日放假。 :shock:
作者: H and H    時間: 2004-6-3 10:26:04

我都係45分鐘內狂redial sin ok one time but no one pick up lor!!!!!!!! :evil:
作者: P女    時間: 2004-6-3 13:36:56

大家可以試下早上9點打過去
太早冇乜人打去, 我試過兩日一次就打通
作者: Arbee    時間: 2004-6-3 16:01:22

都唔係呀 我今日由 9:00 打到而家 16:00 都未打到 !!! 火都黎 !~ !!!!   :em13:  :em13:  :em14:  :em14:  :em13:  :em03:  :em08:  :em18:  :em13:  :em05:
作者: Arbee    時間: 2004-6-3 16:03:40

話時話 你地打幾多 我打 31651280 31651270 都係一樣冇人聽喎..... :em08:
作者: Hotcake    時間: 2004-6-3 16:17:07

我都打左成日 一樣唔通............. :em01:
作者: kk-in-hk    時間: 2004-6-3 17:39:21     標題: Re: 請問執漏電話是否有問題??

[quote:1291166f0e="boyboy"]... 但每晚上到去都見到個冷氣機個綠燈在閃 重要是三部一起閃. ...(恕刪  :em14: ) [/quote]

According to 豐澤 冷氣閃燈是正常的 好像TV 進入stand-by mode一樣.
作者: Ray008    時間: 2004-6-5 19:51:12

我間屋俾佢地執漏成45日,都末整好。電話打成2日都唔通。

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2