藍澄灣業主社群

標題: 私人珍藏 [打印本頁]

作者: gp    時間: 2004-6-2 22:56:06     標題: 私人珍藏

其中兩樣私人珍藏:em12: 吹氣巴士及marcie毛公仔
作者: Tomato    時間: 2004-6-2 23:01:30

你個marcie公仔好好好.............得意呀!! 0係邊度買0架???

(架巴士都好得意 )
作者: H and H    時間: 2004-6-2 23:01:47

正喎!我好似未見過.
作者: gp    時間: 2004-6-2 23:09:36

我老頂係家樂商場買番o黎......都幾前囉!   
個毛公仔除o左marcie外 其他人物都出齊 係為o左慶祝snoppy 50周年紀念! :em04:
作者: Tomato    時間: 2004-6-2 23:22:24

[quote:5826fe1485="gp"]我老頂係家樂商場買番o黎......都幾前囉!   
除marcie外 其他人物都出齊 係為o左慶祝snoppy 50周年紀念! :em04:[/quote]

嘻!!好靚呀!第日可唔可以去你屋企探0下marcie呀???
作者: gp    時間: 2004-6-2 23:34:06

吹氣巴士另一面及marcie鍾(未有時間換電 所以停o左)
作者: Tomato    時間: 2004-6-2 23:35:31

gp
你係咪一見到marcie就會買0架???
作者: gp    時間: 2004-6-2 23:36:51

[quote:49adc923f4="Tomato"]
嘻!!好靚呀!第日可唔可以去你屋企探0下marcie呀???
[/quote]

好呀
作者: gp    時間: 2004-6-2 23:42:22

[quote:97e4d9e49e="Tomato"]gp
你係咪一見到marcie就會買0架???[/quote]

因為marcie產品比其他snoppy成員少 所以多數都會買
作者: Tomato    時間: 2004-6-2 23:44:39

你個marcie鐘好盞鬼~~
作者: Tomato    時間: 2004-6-2 23:49:53

早期的Marcie見到隻眼0架!!好得意0架!!
作者: rstfung    時間: 2004-6-3 00:53:28

仲有無多D睇下???
作者: gp    時間: 2004-6-3 12:59:04

mini 產品 - 回力車 襟章及吊飾 :wink:
作者: Tomato    時間: 2004-6-3 23:38:15

好靚呀 :em04:  :em04:
仲有無呀???
作者: KS    時間: 2004-6-3 23:55:34

正....
ks
作者: gp    時間: 2004-6-4 13:06:23

仲有......
作者: H and H    時間: 2004-6-4 13:07:22

:em04: very beautiful ar.
作者: Tomato    時間: 2004-6-4 17:40:09

你d珍藏真係好罕有 一定好難搵
作者: KS    時間: 2004-6-4 22:44:24

我鍾意x'mas tree
好正呀
作者: rstfung    時間: 2004-6-4 23:56:54

你真係好多喎!
作者: rstfung    時間: 2004-6-6 01:18:09

由於我地D收埋晒 等我地搬咗後將我地嗰D影給你地睇!

:roll:
作者: Tomato    時間: 2004-6-6 01:32:31

好呀!!
可惜我0個d係普通珍藏 怕大家見笑 唔敢post上0黎ops:
作者: gp    時間: 2004-6-6 21:04:00

[quote:c8bbe3c29e="Tomato"]好呀!!
可惜我0個d係普通珍藏 怕大家見笑 唔敢post上0黎ops:[/quote]

傻o既 珍藏無分普唔普通o既 難得大家有共同喜好 又住埋同一座大廈......大家至在交流o下心得
作者: 我是誰    時間: 2004-6-6 21:11:09

Any Gundom Fans on RC?
作者: gp    時間: 2004-8-8 22:58:49

十月先有機會入伙 但已經收入伙禮物 開心呀.
作者: Tomato    時間: 2004-8-8 23:01:11

係咪會奏樂0架??
作者: gp    時間: 2004-8-8 23:03:43

係會呀
作者: H and H    時間: 2004-8-8 23:09:17

[quote:923240d72f="gp"]十月先有機會入伙 但已經收入伙禮物 開心呀. [/quote]這個我想買好耐~~~一d都唔平喎
作者: gp    時間: 2004-8-8 23:16:08

我老頂買o黎作新居禮物 所以將來要做妹仔作補償 :em21:
作者: Teresa and Fai    時間: 2004-8-10 13:57:10

青衣城有間文具鋪都好多"屎到痺"(Snoopy) 精品..................
作者: H and H    時間: 2004-8-10 18:15:15

[quote:090faca5e7="Teresa&Fai"]青衣城有間文具鋪都好多"屎到痺"(Snoopy) 精品..................[/quote]really?  :em04:  thanks Teresa&Fai
作者: Tomato    時間: 2004-8-11 01:56:46

我又post下d私人珍藏先.....
呢隻係"Good Luck " 史路比..............查實係一個紙巾套.........仲調轉左隻snoopy tim :shock:
作者: gp    時間: 2004-8-11 21:50:01

好cute
作者: Tomato    時間: 2004-8-13 00:13:26

我幅砌圖終於砌好喇
作者: wychan    時間: 2004-8-13 00:23:17

lazy 死"luck"皮...
作者: Tomato    時間: 2004-8-13 01:15:33

可能會放0係房........應晒lazy景
作者: saga    時間: 2004-8-15 21:41:26

[quote:79ef023d61="我是誰"]Any Gundam Fans on RC?[/quote]

\(=^o^=)
作者: gp    時間: 2006-4-23 18:13:51

噚日發現係尖沙咀新港(前無印良品位置)有間舗賣snoppy......又有戰利品 :
作者: rstfung    時間: 2006-4-24 12:42:27

嗰間專門店是由家樂商場搬過去的! 我老婆係member你都可以入會 當有新貨會email 比你! 仲有如果你响d書見到有鍾意的產品 可以叫佢嘗試幫你訂!
作者: wychan    時間: 2006-4-24 12:44:55

[quote:1b2e2817a5="Tomato"]我幅砌圖終於砌好喇 [/quote]

我都有呢張床單...
作者: H and H    時間: 2006-4-24 15:16:05

[quote:aa804c5bcc="rstfung"]嗰間專門店是由家樂商場搬過去的! 我老婆係member你都可以入會 當有新貨會email 比你! 仲有如果你响d書見到有鍾意的產品 可以叫佢嘗試幫你訂![/quote]哦原來搬左去呢度 唔該晒rstfung 唔係你講我都唔知佢去左呢度
作者: Tomato    時間: 2006-4-26 09:44:58

咁係咪要買滿一定價錢先有得入會?

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2