藍澄灣業主社群

標題: 請問第五座有無業主已經決定了搬屋日期呢 [打印本頁]

作者: rstfung    時間: 2004-6-2 17:24:29     標題: 請問第五座有無業主已經決定了搬屋日期呢

請問第五座有無業主已經決定了搬屋日期及時間呢?

如有 可否將你們之日期及時間張貼出來 好讓其他鄰居可以在你搬屋的時間避免使用升降機運送裝修物資  使升降機更有效率.
作者: SM    時間: 2004-6-2 17:38:04

有呀有呀~~
如無意外 6月27日(星期日) 時間未定 不過應該大約...1:00p.m.
作者: Tomato    時間: 2004-6-2 19:25:44

[quote:e832a9c681="SM"]有呀有呀~~
如無意外 6月27日(星期日) 時間未定 不過應該大約...1:00p.m. [/quote]

恭喜恭喜 :em19:

咁有無鄰居已經入伙0架?? (我知Carry & Chris已經入左伙啦 )
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-6-2 20:12:38

我們入伙果日係 24/6
但我們只會人到....
無其他大件野 :em12:
作者: gp    時間: 2004-6-2 21:36:13

管理處亞叔話大約有20戶已經入伙
作者: SM    時間: 2004-6-2 21:45:13

[quote:007aa27ed0="Tomato"][quote:007aa27ed0="SM"]有呀有呀~~
如無意外 6月27日(星期日) 時間未定 不過應該大約...1:00p.m. [/quote]

恭喜恭喜 :em19:

咁有無鄰居已經入伙0架?? (我知Carry & Chris已經入左伙啦 )[/quote]

多謝!  
作者: SM    時間: 2004-6-2 21:48:44

[quote:6019aa0ea5="Alvin & Janis"]我們入伙果日係 24/6
但我們只會人到....
無其他大件野 :em12:[/quote]

:?:  :?:  :?:
咁有無床?? 或起碼有張梳化 :em12:
作者: carry and chris    時間: 2004-6-3 09:15:42

係呀,我地入0左火喇。
作者: rstfung    時間: 2004-6-4 01:23:39

看來大家仍在為執漏 :evil: 及傢俬 :twisted: 煩惱中,如有好消息,請通知大家!!!

希望大家可以快點完成裝修及執漏!

:em19:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2