藍澄灣業主社群

標題: 大堂冷氣槽漏水 [打印本頁]

作者: rstfung    時間: 2004-6-1 22:56:39     標題: 大堂冷氣槽漏水

上次我去RC時 發現五座大堂冷氣槽好像漏水生銹 :em07:  請問有無 :em14: 鄰居可以確認一下是不是???
作者: Tomato    時間: 2004-6-1 22:58:32

0下:em05: 唔多覺眼0既??
我淨係見到梳化隔離盆植物枯死左 仲縮埋水!!
作者: Kit and Carol    時間: 2004-6-1 22:59:57

唔知呀 淨係覺得吾夠冷氣感 :cry:
作者: rstfung    時間: 2004-6-1 23:00:14

電梯口往上望 D槽有好多黃色像銹的東西!
作者: Stephen@RC    時間: 2004-6-1 23:01:52

我見到一邊大門常有問題而唔開
作者: rstfung    時間: 2004-6-1 23:03:58

[quote:29eaa7fcfa="Stephen@RC"]我見到一邊大門常有問題而唔開[/quote]

左定右呀???
作者: gp    時間: 2004-6-1 23:07:14

[quote:1fd3c4e658="Tomato"]0下:em05: 唔多覺眼0既??
我淨係見到梳化隔離盆植物枯死左 仲縮埋水!![/quote]

我今日去過都見到盆o野放係到 個樣好係山邊挖出o黎 再種係盆入面當藝術品咁放係到 好攪笑 :em17:
作者: Tomato    時間: 2004-6-2 00:26:37

[quote:81bd596167="gp"][quote:81bd596167="Tomato"]0下:em05: 唔多覺眼0既??
我淨係見到梳化隔離盆植物枯死左 仲縮埋水!![/quote]

我今日去過都見到盆o野放係到 個樣好係山邊挖出o黎 再種係盆入面當藝術品咁放係到 好攪笑 :em17:[/quote]

形容得好貼切!! :em11:
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-6-2 00:29:47

[quote:1a816d7d17="Stephen@RC"]我見到一邊大門常有問題而唔開[/quote]

仲好耐都未整好 :em10:  :em10:
作者: SM    時間: 2004-6-2 01:43:17

仲有一樣野 大家有無"woo"底個身去裝下 大堂信箱底下好多垃圾 :shock:
作者: rstfung    時間: 2004-6-2 01:46:15

[quote:d16fe3d1ec="SM"]仲有一樣野 大家有無"woo"底個身去裝下 大堂信箱底下好多垃圾 :shock:[/quote]

是嗎 咁下次去時看清楚並要求佢地清潔下!!!
作者: ANGELA    時間: 2004-6-2 02:33:33

漏水地方在一個月前我發現 話比實蕉聽時仲正在呆呆地. :?:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2