藍澄灣業主社群

標題: 第六座的街方開張大吉大利 [打印本頁]

作者: Tako and Sukie    時間: 2004-6-1 22:43:47     標題: 第六座的街方開張大吉大利

第六座版成立紀念日好開心呀.
作者: rstfung    時間: 2004-6-1 22:50:14

恭喜恭喜!!!!!
作者: RamblerVillager    時間: 2004-6-1 23:57:40

恭喜

第六座最方便 坐小巴好似坐的士 任何時候都可以叫停.

但近排個大堂越來越熱. :em10:
作者: Eric and Mandy    時間: 2004-6-2 00:06:51

恭喜!!我係第六座,希望有機會同你打招呼!!! :mrgreen:
作者: Crystal    時間: 2004-6-2 00:12:55

me too! :mrgreen:
作者: Tako and Sukie    時間: 2004-6-2 00:17:33

好開心見到大家.希望大家互助互愛.
作者: H and H    時間: 2004-6-2 01:07:50

"chai" 下場先! (我五座架) 恭喜恭喜 Tako & Sukie 成為座主!

有時間會唔會再黎教我地日文呀?
作者: Hotcake    時間: 2004-6-2 02:30:57

唔知有冇33樓的鄰居係度呢?見到面時可以打個招呼喎.... :em19:
作者: bikbark    時間: 2004-6-2 12:04:20

恭喜晒呀6座座主
作者: Sharan    時間: 2004-6-2 13:29:21

報到 8)

有冇人已經入伙了 :?:
作者: FireFire    時間: 2004-6-2 13:34:56

Tako & Sukie 恭喜恭喜~~
作者: bikbark    時間: 2004-6-2 15:41:15

[quote:4614a1baea="Sharan"]報到 8)

有冇人已經入伙了 :?:[/quote]
亞dick入o左伙啦
作者: eric_818    時間: 2004-6-3 00:26:38

[quote:45847096b5="Hotcake"]唔知有冇33樓的鄰居係度呢?見到面時可以打個招呼喎.... :em19:[/quote]

我係35樓o家!
請問您係邊個單位呢? ops:
作者: Hotcake    時間: 2004-6-3 01:10:17

[quote:5d114e6160="eric_818"][quote:5d114e6160="Hotcake"]唔知有冇33樓的鄰居係度呢?見到面時可以打個招呼喎.... :em19:[/quote]

我係35樓o家!
請問您係邊個單位呢? ops:[/quote]

我地係D單位呀.......你係咪住係我樓上呀........係就可以試D下去水喉有冇漏水...........
作者: eric_818    時間: 2004-6-3 01:25:52

[quote:4c48283b42="Hotcake"][quote:4c48283b42="eric_818"][quote:4c48283b42="Hotcake"]唔知有冇33樓的鄰居係度呢?見到面時可以打個招呼喎.... :em19:[/quote]

我係35樓o家!
請問您係邊個單位呢? ops:[/quote]

我地係D單位呀.......你係咪住係我樓上呀........係就可以試D下去水喉有冇漏水........... [/quote]

我係G室
作者: emily123    時間: 2004-6-3 13:54:07

恭喜!!我都係第六座,請多多指教
作者: kingi    時間: 2004-6-4 23:34:15

我係16樓既人
大家好!!!
作者: Tako and Sukie    時間: 2004-6-6 18:33:14

歡迎各位.
作者: Ray008    時間: 2004-6-6 21:43:22

恭喜6座同居,我O涊單位亞Ray,多多指教!
作者: POON    時間: 2004-10-12 13:11:33

我係低層六座A室 !
以後大家多多指教!
作者: SEVEN    時間: 2004-10-12 13:37:03

仲有我都住係六座A室 !
作者: grassman    時間: 2004-10-12 13:44:22

見你地入伙真開心,我都好想快D到我,希望聖誕前,不果都好難!
作者: SEVEN    時間: 2004-10-12 13:54:22

你晤係已經裝修好 ??
點解要到聖誕先入伙 ??

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2