藍澄灣業主社群

標題: 我又想認識三座鄰居 [打印本頁]

作者: FireFire    時間: 2004-5-31 21:17:04     標題: 我又想認識三座鄰居

睇見二座咁多人....
點可以少左我地三座d人............... :mrgreen:
我係三座H.........各位多多指教...
作者: Jess and Burns    時間: 2004-5-31 23:04:01

Hello . 我都係第三座架.
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-5-31 23:11:00

we are the 5 ar~~~~~~~
作者: kenykl    時間: 2004-5-31 23:28:48

I am Blk 3 too....
作者: kam1100    時間: 2004-5-31 23:44:02

I'm flat B.
作者: KS    時間: 2004-5-31 23:52:25

hi...我係3座架.......... :em19:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-5-31 23:56:30

[quote:4401bb27d7="Alvin & Janis"]we are the 5 ar~~~~~~~[/quote]

:arrow: 係咪攪錯o左! :?:
作者: AP Duck    時間: 2004-6-1 00:00:07

hi...我係3座4xC
作者: Jess and Burns    時間: 2004-6-1 00:02:11

[quote:03e736ce76="AP Duck"]hi...我係3座4xC[/quote]

AP DUCK.

你幾時裝修好呀?  好想去你屋企睇下呀...
因為你都係鐘意PEKKLE 架呵?
作者: stephenyeong    時間: 2004-6-1 00:04:44     標題: Re: 我又想認識三座鄰居

[quote:e07e0e0f14="Mr. & Mrs. FireFire"]睇見二座咁多人....
點可以少左我地三座d人............... :mrgreen:
我係三座H.........各位多多指教... [/quote]

我又報到. 我在三座F室
(你應該知我住邊 )
作者: FireFire    時間: 2004-6-1 00:05:43

三座果兩位保安叔叔...一個姓楊另一個姓何...兩個都幾好人...
另外唔知大堂漏水整好未呢... :
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-6-1 00:09:40

[quote:d6f86b6c49="Mr. & Mrs. FireFire"]三座果兩位保安叔叔...一個姓楊另一個姓何...兩個都幾好人...
另外唔知大堂漏水整好未呢... :[/quote]

:arrow: 今日見到 D 桶無o左! :wink:
作者: FireFire    時間: 2004-6-1 00:12:42

[quote:afa52117c2="Jeffrey & Shirley"][quote:afa52117c2="Mr. & Mrs. FireFire"]三座果兩位保安叔叔...一個姓楊另一個姓何...兩個都幾好人...

:arrow: 今日見到 D 桶無o左! :wink:[/quote]
大堂又可以咁快...我地D單位就... :em01:
作者: ROCKAN28    時間: 2004-6-1 01:26:40

我都住第三座....11G....     
作者: turbowing    時間: 2004-6-1 11:09:51

Hello!
作者: Winnie the Pooh    時間: 2004-6-1 11:21:51

報到. 我都係三座............. :mrgreen:
作者: chee    時間: 2004-6-1 11:25:39

hi  i am flat G :mrgreen:
作者: Ha and Kui    時間: 2004-6-1 12:40:42

Hi 我都係第三座架 1x A單位.
作者: bunnud    時間: 2004-6-1 20:09:59

火生火太大家樓上樓下都未試過撞到你地
作者: bikbark    時間: 2004-6-1 20:35:58

[quote:b8f7cbece6="bunnud"]火生火太大家樓上樓下都未試過撞到你地[/quote]
bunnud,咁耐唔見你,以為你賣o左tim
作者: kenykl    時間: 2004-6-1 20:39:37

[quote:cecc7686e3="Mr. & Mrs. FireFire"]三座果兩位保安叔叔...一個姓楊另一個姓何...兩個都幾好人...

我都覺得係 特別係 肥肥地帶眼鏡o個個
作者: FireFire    時間: 2004-6-1 20:40:20

[quote:6f438b431d=""]火生火太大家樓上樓下都未試過撞到你地[/quote]

bunnud.....真係...未撞遇你呀........有緣的話我地一定會撞到...     
作者: bunnud    時間: 2004-6-1 20:44:52

[quote:a29084f96e="bikbark"][quote:a29084f96e="bunnud"]火生火太大家樓上樓下都未試過撞到你地[/quote]
bunnud,咁耐唔見你,以為你賣o左tim[/quote]

我現在每日都係度出沒你間屋搞成點?
作者: bikbark    時間: 2004-6-1 21:21:32

[quote:26add5ced0="bunnud"]

我現在每日都係度出沒你間屋搞成點?[/quote]
我呀,咪係執漏中囉,大問題搞掂,細問題未掂,
我o地又未諗掂點整,所以同收樓第一日無乜分別,我諗全rc最慢都會係我o地囉
作者: 我是誰    時間: 2004-6-1 22:27:48

m2
作者: Penny and Matt    時間: 2004-6-1 22:35:59

Yes i am Tower 3 too
also Flat H ar
作者: 燒碗    時間: 2004-6-2 23:29:09

我都係第3座嫁
D單位ar
作者: 逍遙    時間: 2004-6-2 23:35:12

A ^^~
作者: matthewlee    時間: 2004-6-3 22:17:33

[quote:c336119665="bikbark"][quote:c336119665="bunnud"]

我o地又未諗掂點整,所以同收樓第一日無乜分別,我諗全rc最慢都會係我o地囉[/quote]

執漏全rc最慢一定唔系你....直至今天 他們都沒有來過我的單位 :em01:
作者: Tomato    時間: 2004-6-3 23:17:16

[quote:f65e4f400f="matthewlee"][quote:f65e4f400f="bikbark"][quote:f65e4f400f="bunnud"]

我o地又未諗掂點整,所以同收樓第一日無乜分別,我諗全rc最慢都會係我o地囉[/quote]

執漏全rc最慢一定唔系你....直至今天 他們都沒有來過我的單位 :em01:[/quote]

你之前好似話你無比匙佢 要等佢call 係咪咁佢地則則膊唔多覺 唔執你間屋??
作者: matthewlee    時間: 2004-6-4 09:08:00

[quote:4e8afc8f44="Tomato"][quote:4e8afc8f44="matthewlee"][quote:4e8afc8f44="bikbark"][quote:4e8afc8f44="bunnud"]

執漏全rc最慢一定唔系你....直至今天 他們都沒有來過我的單位 :em01:[/quote]

你之前好似話你無比匙佢 要等佢call 係咪咁佢地則則膊唔多覺 唔執你間屋??[/quote]

係呀! 我沒有留匙 不過我照裝修 因為我覺得無謂留匙執漏: 費事比佢hold住成個月 而且裝修師傅的手工比佢地好得多 師傅順手執了算..如果師傅都執不到 都別太指望佢地 ..當然廚房 廁所一定要佢地攪!
作者: Tomato    時間: 2004-6-4 10:05:46

[quote:b697ff255b="matthewlee"][quote:b697ff255b="Tomato"][quote:b697ff255b="matthewlee"][quote:b697ff255b="bikbark"][quote:b697ff255b="bunnud"]

你之前好似話你無比匙佢 要等佢call 係咪咁佢地則則膊唔多覺 唔執你間屋??[/quote]

係呀! 我沒有留匙 不過我照裝修 因為我覺得無謂留匙執漏: 費事比佢hold住成個月 而且裝修師傅的手工比佢地好得多 師傅順手執了算..如果師傅都執不到 都別太指望佢地 ..當然廚房 廁所一定要佢地攪![/quote]

噢!icic 搵裝修師傅執都好!!!因為留匙比佢地 有執等於無執 :em18:
作者: ble    時間: 2004-6-5 20:12:12

yah yah 3H...
作者: fkf    時間: 2004-6-7 00:48:35

Tower 3 Flat E !! :wink:
作者: Oscar_ho    時間: 2004-6-7 22:25:18

我都系3座的 我是F室
作者: Amy Poon    時間: 2004-6-13 23:18:33

hello neighbours! :

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2