藍澄灣業主社群

標題: 請問免費Shuttle Bus係唔係就冇啦? [打印本頁]

作者: Eric and Mandy    時間: 2004-5-30 00:44:43     標題: 請問免費Shuttle Bus係唔係就冇啦?

係就煩囉。。要坐長途專線!! :em08:  :em18:  :em15:
作者: Patrick Cherry    時間: 2004-5-30 09:39:40

聽gary講去到5月尾咋 6月開始就無喇... :!:
作者: dracula    時間: 2004-5-30 09:43:15

呢幾日坐多幾轉先~
作者: Eric and Mandy    時間: 2004-5-30 10:17:52

[quote:b0a2bf206b="dracula"]呢幾日坐多幾轉先~[/quote]我都係咁話!haha...
作者: Qoo    時間: 2004-5-31 00:36:43

[quote:717328ed46="Eric&Mandy"][quote:717328ed46="dracula"]呢幾日坐多幾轉先~[/quote]我都係咁話!haha... [/quote]

明天最後呀 :em05: 好吾方便鵝都吾知識吾識坐車入去定系要次次等豬爸接鵝過去頭痛 :em08:
作者: patty and jimmy    時間: 2004-5-31 21:01:05

明天最後呀  好吾方便鵝都吾知識吾識坐車入去定系要次次等豬爸接鵝過去頭痛

連車都唔識坐? qoo妹你幾多歲? :em03: :em03: :em03:
作者: Tomato    時間: 2004-5-31 21:14:27

[quote:2696a71b62="patty&jimmy"]
明天最後呀  好吾方便鵝都吾知識吾識坐車入去定系要次次等豬爸接鵝過去頭痛

連車都唔識坐? qoo妹你幾多歲? :em03: :em03: :em03:[/quote]

我相信Qoo係話唔知應該坐邊架車 而唔係唔識坐車!!
作者: patty and jimmy    時間: 2004-6-1 21:43:43

咁大個人 唔知坐邊架車 都識得問下人 上網搵下啦
就算唔係 坐一次 下次都唔洗人再教啦 洗唔洗次次都要人接呀?
除非佢智商有問題啦.  :em16: :em16: :em16:
老實講 我覺得佢係來玩野囉  只有tomato你一個先信佢.  :twisted:  :twisted:
作者: Qoo    時間: 2004-6-1 22:34:35

[quote:dc0bf1b923="patty&jimmy"]

咁大個人 唔知坐邊架車 都識得問下人 上網搵下啦
就算唔係 坐一次 下次都唔洗人再教啦 洗唔洗次次都要人接呀?
除非佢智商有問題啦.  :em16: :em16: :em16:
老實講 我覺得佢係來玩野囉  只有tomato你一個先信佢.  :twisted:  :twisted:[/quote]

華上小泥一日姐你地洗吾洗啄到這樣呀 :em16: 鵝由小到大都系屋企人渣車接鵝的老實鵝吾識坐邊架車都吾sT你地事呀 :x Tomato只系想幫鵝解釋脾你地知炸因為你地真系一味啄住鵝吾放羅典解鵝芝前有得罪過你地 :?: 重有要人接有罪 :?: 請問要坐幾多年呢 :?:  : 華你地洗吾洗這樣話鵝呀(除非佢智商有問題啦)太過糞羅好明顯系針對鵝羅 :em08: 鵝要表明鵝吾系來玩野囉要玩洗響里度玩哈好像鵝響里度好小見到你地羅 :!: 請不要離間大家感情吧里度系大家分享感受的地方如果你地真的因為鵝而這樣做/說話那鵝從明天開始便不再發表文章那你地可以不要因為針對鵝而話其它人吧  :em16:  :em06:
作者: dracula    時間: 2004-6-1 22:56:24

其實我上次o係荃灣碼頭....明明坐 43號就到
點知走去住 43B.... 去到長安再行去青衣城....
之後再坐shuttle..... 丑死人
作者: RamblerVillager    時間: 2004-6-1 23:39:37

:mrgreen:
作者: Tomato    時間: 2004-6-2 00:09:03

唉!!
不如講返架shuttle bus 今日係咪無喇??
作者: RamblerVillager    時間: 2004-6-2 00:38:25

今日無喇

[quote:856c42059c="Tomato"]唉!!
不如講返架shuttle bus 今日係咪無喇??[/quote]
作者: Tomato    時間: 2004-6-2 10:22:17

我搭過一次咋.......
作者: Stephen@RC    時間: 2004-6-2 11:15:33

咩車都冇. 得o的du大路O的VAN.
作者: 肥度    時間: 2004-6-3 21:48:32

我個日試過係rc 撘van出青衣城...竟然用左20分鐘囉....
坐到人都"蚊"晒...仲要聽過呀司機伯伯吹水...
又要上山落山 又要入街市 又要遊花園...如果返工係咁...真係吾知好笑定好嬲..
好明顯...係賣緊豬仔囉 睇樓既時候又話有村巴出中環 機鑯站 去尖咀
講乜都好...now ..真係未搬入黎都開始灰啦....
點算..真係要係葵芳荔景轉車返rc 先得咩....
再咁落去...我覺得大家應該一齊吾好交管理費... 之前又係佢地話乜都用者自負...
咁我地咪攞返d錢出黎撘van 囉...

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2