藍澄灣業主社群

標題: 西田百貨......大減價..!!!! [打印本頁]

作者: FireFire    時間: 2004-5-28 09:43:41     標題: 西田百貨......大減價..!!!!

我昨晚放工去買了1套好靚既床上用品.....好開心..減價.至到Saturday.......gogogog to shopping        
作者: cliff    時間: 2004-5-28 10:09:53     標題: Re: 西田百貨......大減價..!!!!

[quote:f51519451e="Mr. & Mrs. FireFire"]我昨晚放工去買了1套好靚既床上用品.....好開心..減價.至到Saturday.......gogogog to shopping        [/quote]

Me too. I have bought so many things too !!      
作者: H and H    時間: 2004-5-28 10:10:30

In Shatin right?
作者: Suzuki    時間: 2004-5-28 10:24:01

Hay this week Wing On Sogo also have a big sale la!!
作者: FireFire    時間: 2004-5-28 10:35:45

[quote:7c4b31d742="H&H"]In Shatin right?[/quote]

YES. H & H
作者: Jess and Burns    時間: 2004-5-28 11:09:06

我地都買左好多野呀.
我覺得個water filter &  真空煲減得好低.

個water filter 平時賣5xx  而家減到$299 . 重送4 個filters(總值$220 )

個真空煲呢....就7百幾. 重送熱水煲同送一個細煲. 加100 可以加一個沙煱.

抵呀!!!!! 
作者: H and H    時間: 2004-5-28 12:49:51

死啦 依家減價好多野都想買左先 但間屋又未得 之前又買落唔少野 冇位擺呀!!!
作者: lux    時間: 2004-5-28 13:49:54

[quote:4e1a978531="Jess&Burns"]我地都買左好多野呀.

個water filter 平時賣5xx  而家減到$299 . 重送4 個filters(總值$220 )

個真空煲呢....就7百幾. 重送熱水煲同送一個細煲. 加100 可以加一個沙煱.

抵呀!!!!! [/quote]

really good deal wor...
you are buying this from 西田 ar?
need to go and check this out sin.....    
作者: Jess and Burns    時間: 2004-5-28 14:22:14

係呀. 擒晚放工湧去架.  好多人呀.
作者: FireFire    時間: 2004-5-28 14:40:00

[quote:76b221b272="Jess&Burns"]係呀. 擒晚放工湧去架.  好多人呀.[/quote]

總之一提起買o野就好興奮la.......            我仲有好多o野未買
o架......

Wish you enjoy your happy weekend!
作者: cliff    時間: 2004-5-28 16:13:46

[quote:30b80d6196="Jess&Burns"]我地都買左好多野呀.

個真空煲呢....就7百幾. 重送熱水煲同送一個細煲. 加100 可以加一個沙>?

抵呀!!!!! [/quote]

我都有買 !!        仲有個"怎"頭都好低 !! 還有 ...      
作者: eric_818    時間: 2004-5-28 16:38:06

我仲買咗枕頭、床"yuk"... ... :!:
作者: Jess and Burns    時間: 2004-5-28 17:00:19

我都有買.
有一隻真係好抵.
由3xxx  幾 減到約600 . 個 brand 好似係 .B.P. USA.

600 包 兩個怎頭. 被芯 怎頭套 被套 床單.
重要係4尺半床.  

320針質地...

真係好抵.
不過我犯賤唔買. 因為覺得張被好熱...... :!:

買左其他brand.
作者: FireFire    時間: 2004-5-28 17:26:12

[quote="Jess&Burns"]我都有買.
有一隻真係好抵.
由3xxx  幾 減到約600 . 個 brand 好似係 .B.P. USA.

600 包 兩個怎頭. 被芯 怎頭套 被套 床單.
重要係4尺半床.  

320針質地...

真係好抵.
不過我犯賤唔買. 因為覺得張被好熱...... :!:

買左其他brand.[/quote

其實我本來都想買這套...但行行下買左casa blancxxxx....
但要$809套..(折左後)..
包枕頭套 2個; 被芯x2pcs.(1 for summer 1 for winter); 被套 x 1pc.; 床單 4尺半床; approx. 380針
....我好鍾意個設計...因為好luxury...     
作者: diedsee    時間: 2004-5-28 18:07:48

我睇完你哋個post之後都馬上去買
不過小妹冇力搬
只買兩套怎頭套+被套+床單 同filter...都好重
作者: 匿名    時間: 2004-5-28 20:05:18

作者: diedsee    時間: 2004-5-28 20:18:29

YES
作者: 匿名    時間: 2004-5-28 20:39:46

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2