藍澄灣業主社群

標題: $$ [打印本頁]

作者: ANGELA    時間: 2004-5-27 02:06:56     標題: $$

各位. 有冇諗過自己用$$去解決執漏
問題 我自己正考慮當中除了玻璃窗
冉外 唔再等P .Y 幫我整
:twisted:  :twisted: 而地磚就要求一些新 自己搵人搞
因為他們的手工  :em18:
整完=冇整 :em16:  :em16:  :em16:
作者: dracula    時間: 2004-5-27 02:14:23

有樣o野我到而家都唔知.... 佢地永無止境咁拖.... 係唔係可以叫佢賠償呢...
我而家入o左伙都仲未執漏完.......
作者: ANGELA    時間: 2004-5-27 02:21:14

[quote:19fe30f8f2="dracula"]有樣o野我到而家都唔知.... 佢地永無止境咁拖.... 係唔係可以叫佢賠償呢...
我而家入o左伙都仲未執漏完.......[/quote]

我老爸話佢地想我心急
冇耐性就閃走唔駛搞番........
:em16:  :em16:  :em16:  :em16:  :em16:
:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
作者: dracula    時間: 2004-5-27 02:23:41

我前日去收樓處..... 有個女人好勞氣...一個一個 point 咁叫佢地回答幾時可以處理.....
作者: ANGELA    時間: 2004-5-27 02:30:01

因為我31/5才夠4星期我會下個月才找佢地...... :em20:
但我諗D ANSWER 都係一 :em05:
作者: dracula    時間: 2004-5-27 02:34:45

我只係同佢講...."我交表到而家 5星期 我無追你地...但係 d defect 仲未執完 你比個時間我...幾時地執 & 幾時執好....係咁多...唔該"
作者: ANGELA    時間: 2004-5-27 02:39:18

[quote:c88d38b1da="dracula"]我只係同佢講...."我交表到而家 5星期 我無追你地...但係 d defect 仲未執完 你比個時間我...幾時地執 & 幾時執好....係咁多...唔該"[/quote]

佢守諾言嗎? :em05:
作者: dracula    時間: 2004-5-27 02:43:13

約了星期五 10:00am..... 不過而家住o緊....要執都好唔方便
作者: ANGELA    時間: 2004-5-27 02:50:45

GOODLUCK :em11:
作者: GH    時間: 2004-5-27 09:09:43

唔駛理寶華有咩唔掂就同管理處講(嘈)追到佢瘦為止!
作者: 草龍    時間: 2004-5-27 09:41:38

我有個朋友住HungHom
買左新樓大半年都未執漏完
終於她迫到發展商給予一萬多元自己執 :shock:

發展商好似係SHK
作者: Tomato    時間: 2004-5-27 09:46:17

我都諗住會自己執一d
玻璃窗就一定要佢搞掂 無錢買玻璃ar!!
作者: diedsee    時間: 2004-5-27 12:22:33

[quote:de8ed63141="dracula"]約了星期五 10:00am..... 不過而家住o緊....要執都好唔方便[/quote]

大家都係一座
我可以預告你知個 foreman 會點解答你ge問題
"因為你住緊 我哋好難做執漏ga.... 我一入屋都知大鑊 都唔知點執好 不如你教吓我啦!!"
因為佢嗰日都係咁 hai 我.....

:em05:  :em05:
作者: Stephen@RC    時間: 2004-5-27 12:39:01

haha 而家大家都好lo氣.
唔知有冇人夜晚sleep sleep 下 大叫
"我係x座x樓x... 我想問o下以家進度點" ..

因為我地差唔多each day 都同佢地講nei句  :shock:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2