藍澄灣業主社群

標題: 廁所牆磚一問 [打印本頁]

作者: diedsee    時間: 2004-5-27 01:17:50     標題: 廁所牆磚一問

問知大家浴缸水龍頭塊牆磚有冇"突"出嚟ga? :?:
個foreman死唔肯換 話只會愈換愈差 :em03:
作者: 草龍    時間: 2004-5-27 09:53:38     標題: Re: 廁所牆磚一問

[quote:2a0c2adbea="diedsee"]問知大家浴缸水龍頭塊牆磚有冇"突"出嚟ga? :?:
個foreman死唔肯換 話只會愈換愈差 :em03:[/quote]

黑色o個塊?唔會ma.... :em05:
作者: diedsee    時間: 2004-5-27 12:14:54     標題: Re: 廁所牆磚一問

[quote:0823578c72="草龍"][quote:0823578c72="diedsee"]問知大家浴缸水龍頭塊牆磚有冇"突"出嚟ga? :?:
個foreman死唔肯換 話只會愈換愈差 :em03:[/quote]

黑色o個塊?唔會ma.... :em05:[/quote]

係ar 黑色o個塊!!
作者: 我是誰    時間: 2004-5-27 13:02:06

請問D foreman 是代表何方?管理處? 發展商?寶華?
作者: diedsee    時間: 2004-5-27 13:03:54

寶華
作者: 我是誰    時間: 2004-5-27 13:13:05

ic.. that's why they don't want to do 'defect' to us....
作者: ye    時間: 2004-5-27 13:15:30

Me too same case as U. They said it is normal wo. :?:
作者: diedsee    時間: 2004-5-27 13:32:00

[quote:cf080f5ed6="ye"]Me too same case as U. They said it is normal wo. :?:[/quote]

所以要問一問大家 loi
只要有一家係冇呢個問題 咁就証明佢哋耍我哋 loi :roll:
作者: eric_818    時間: 2004-5-27 14:21:18     標題: Re: 廁所牆磚一問

[quote:1112f89aec="diedsee"]問知大家浴缸水龍頭塊牆磚有冇"突"出嚟ga? :?:

我塊磚都有"突出嚟
但係我揾阿詹check 佢又冇話有問題
淨o係叫我執漏封返個窿(因該位置有個大窿 驚漏水落浴缸底).

如果換太麻煩 係咪唔換好過
唔係有排都攞唔返間屋!
作者: raymond Angel    時間: 2004-5-27 16:57:44

但我換左喎不過換完之後個水龍頭"咩"左!!! :em05:
作者: diedsee    時間: 2004-5-27 17:53:31

[quote:a6da08bcae="Raymond & Angel"]但我換左喎不過換完之後個水龍頭"咩"左!!! :em05:[/quote]
咁真係唔整好過.... :em03:
作者: Tako and Sukie    時間: 2004-5-27 19:18:46

我好似冇"突"出嚟
作者: Qoo    時間: 2004-5-27 21:22:45

[quote:d2c2ab17c1="Tako & Sukie"]我好似冇"突"出[/quote]

我都毛喎好平呀 :!:
作者: Shearer9    時間: 2004-5-28 00:57:15

我個塊係崩左 死都叫佢換 越換越衰? 再換!!! 因為呢個係佢地責任 不能放縱!
作者: eric_818    時間: 2004-5-28 01:18:27

[quote:94b4c399c5="Shearer9"]我個塊係崩左 死都叫佢換 越換越衰? 再換!!! 因為呢個係佢地責任 不能放縱![/quote]

我初時都抱有呢個諗法
但係我宜家已經唔再堅持喇
因為已經過咗6個禮拜
再堅持都唔知幾時可以俾返間屋我裝修... ...

除非真係大問題
否則... ...
都係算吧!
作者: matthewlee    時間: 2004-5-28 01:23:36

[quote:4ad92aa5ae="Shearer9"]我個塊係崩左 死都叫佢換 越換越衰? 再換!!! 因為呢個係佢地責任 不能放縱![/quote]

越換越衰?..叫佢搵個技術好D的師傅! 如果不能接受就不要接受 再換!!!
作者: Shearer9    時間: 2004-5-28 01:25:38

[quote:a09f38172c="matthewlee"][quote:a09f38172c="Shearer9"]我個塊係崩左 死都叫佢換 越換越衰? 再換!!! 因為呢個係佢地責任 不能放縱![/quote]

越換越衰?..叫佢搵個技術好D的師傅! 如果不能接受就不要接受 再換!!![/quote]

絕對同意!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2