藍澄灣業主社群

標題: 有冇狗主 ... 養狗呢?? [打印本頁]

作者: Ricky Gloria    時間: 2003-7-30 00:52:56     標題: 有冇狗主 ... 養狗呢??

大家狗主養什麼狗呢  :?:
做下統計丫...不如....

我的是 "可愛" 既 比熊 喔~

~住埋藍澄之後 該可以養掛?
作者: Crystal    時間: 2003-7-30 10:41:34

我有兩隻北京狗 嘻嘻~~
作者: handsomekwok    時間: 2003-7-30 10:56:00

如圖 :em02:
作者: Solskjaer    時間: 2003-8-9 01:43:15

:em02: 我無養狗呀!不過好想養隻金毛.
作者: FireFire    時間: 2003-8-9 02:19:49

[quote:4d4a7bcca7="Solskjaer"]:em02: 我無養狗呀!不過好想養隻金毛.[/quote]
金毛係中型狗...要有好大地方養...  :cry:  我屋企唔夠大...
作者: Ricky Gloria    時間: 2003-8-10 00:11:14

呢個就係我地既 小比比 喇  :em04:
作者: moon    時間: 2003-8-10 12:50:17

話時話丫 藍澄係咪真係可以養狗狗ga
我都心思思想養番隻bor  :roll:
作者: Teresa and Fai    時間: 2003-8-10 13:04:39

買樓時講明係唔淮養寵物的.......尤其小狗要落街散步.........比d 物業管理叔叔見到就唔得架la..............
作者: lux    時間: 2003-8-10 16:21:06

白松鼠.... 九個月大
佢叫楠楠
作者: bunnud    時間: 2003-8-10 22:07:39

[quote:238cf7aaaa="lux"]白松鼠.... 九個月大
佢叫楠楠[/quote]

楠楠好得意呀不過松鼠好八厭喎佢係咪呀?
作者: Teresa and Fai    時間: 2003-8-10 22:39:57

[quote:da1998c372="lux"]白松鼠.... 九個月大

好CUTE 呀.........有D 似狐狸呀(希望你唔好見怪 : )
作者: lux    時間: 2003-8-11 03:11:08

[quote:48128a555d="bunnud"][quote:48128a555d="lux"]白松鼠.... 九個月大

楠楠好得意呀不過松鼠好八厭喎佢係咪呀?[/quote]

佢成日都好百厭... 周圍搞事....我一話佢,佢就即刻哩入sofa底....叫極都唔出黎  :em05:
不過佢又真係好鬼可愛
作者: lux    時間: 2003-8-11 03:19:52

[quote:e2558f4e1d="Teresa&Fai"][quote:e2558f4e1d="lux"]白松鼠.... 九個月大

好CUTE 呀.........有D 似狐狸呀(希望你唔好見怪 : )[/quote]

唔緊要......白松鼠係有d銀狐o既種.... 所以有d 似狐狸都唔出奇
post多張俾你地睇下啦
作者: Teresa and Fai    時間: 2003-8-11 13:41:47

[quote:a60c8a02fc="lux"][quote:a60c8a02fc="Teresa&Fai"][quote:a60c8a02fc="lux"]白松鼠.... 九個月大

好CUTE 呀.........有D 似狐狸呀(希望你唔好見怪 : )[/quote]

唔緊要......白松鼠係有d銀狐o既種.... 所以有d 似狐狸都唔出奇
post多張俾你地睇下啦[/quote]

o華!!!!!"雪狼狐"藍澄灣版呀~~~~~~~~~~~~~~

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2