藍澄灣業主社群

標題: 我地個泳池? [打印本頁]

作者: manhk167    時間: 2004-5-25 10:54:35     標題: 我地個泳池?

個泳池好正.  不過冬天就唔用得.

其實可唔可以改個泳池做室外恆溫池?  連我地個窮鬼政府都可以養得起室外恆溫泳池 我估平日既保養唔會好貴...   :?:
作者: John and Esther    時間: 2004-5-25 10:55:43

I hope so too. :em09:
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-5-25 12:47:31

好主意喎
agree
作者: Shearer9    時間: 2004-5-25 12:55:14

GOOD LA!
作者: tobys and jojo    時間: 2004-5-25 22:47:36

ok :em05:
作者: rstfung    時間: 2004-5-26 01:16:32

我覺得沒有這個需要 試問禁多位有幾多位會在冬天游水?? :?:

加了恆溫 = 加了冬天開放時間 = 加了維修費用 = 泳池入不敷支 = 加入場費 = 入場費太貴沒有人再使用 = 垃圾

so 最後可能得不償失..... :em16:
作者: FireFire    時間: 2004-5-26 01:24:26

[quote:d81179a4e7="rstfung"]我覺得沒有這個需要 試問禁多位有幾多位會在冬天游水?? :?:

加了恆溫 = 加了冬天開放時間 = 加了維修費用 = 泳池入不敷支 = 加入場費 = 入場費太貴沒有人再使用 = 垃圾

so 最後可能得不償失..... :em16:[/quote]
係呀...好大負擔架... :?
作者: manhk167    時間: 2004-5-27 10:16:24

我成家人(幾個家庭十幾人)都有游水習慣 唔理冬天定夏天 個個星期一一早都會係泳池見.
作者: yautin1    時間: 2004-5-27 10:26:28

我都覺得冬天會去泳水既人應該不太多 好似剛過去既冬天咁 日日都咁涷 真係動都不想動 何況除晒衫去泳水...
作者: Wynne and Paul    時間: 2004-5-28 22:02:12

[quote:f5d24f2f40="manhk167"]我成家人(幾個家庭十幾人)都有游水習慣 唔理冬天定夏天 個個星期一一早都會係泳池見.[/quote]

good health when swim in winter.

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2