藍澄灣業主社群

標題: 有無朋友要將廁所個鏡櫃成個換? [打印本頁]

作者: Joseph    時間: 2004-5-17 23:19:38     標題: 有無朋友要將廁所個鏡櫃成個換?

如題
作者: Qoo    時間: 2004-5-17 23:20:31     標題: Re: 有無朋友要將廁所個鏡櫃成個換?

[quote:ec7e3c8e97="Joseph"]如題[/quote]

鵝的吾洗呀好實淨下 :roll:
作者: JNA    時間: 2004-5-17 23:22:49

點解要換?
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-5-17 23:24:35

個櫃都幾靚呀
我們幾 like 喎
所以唔會換
作者: Joseph    時間: 2004-5-17 23:27:48

因為有雲石崩左
淨係用野補
新既野我唔覺係補就算羅
作者: JNA    時間: 2004-5-17 23:50:22

有無諗過加塊磨沙玻璃係面我依家居企都係甘
效果幾好架 成個柜換工程太大.太貴啦!
作者: Jess and Burns    時間: 2004-5-18 09:47:13

係就係好靚...不過好似唔係好實際.個櫃太細啦.
都唔知放到咩.
作者: Jess and Burns    時間: 2004-5-18 09:52:58

個zine 盤都好靚....不過下面好易漬水. 上面唔可以放野....又浪貴左d 位.
作者: daniel_Q    時間: 2004-5-18 15:07:43

me.
作者: Cora Kwong    時間: 2004-5-19 01:22:53

[quote:377038681e="JNA"]有無諗過加塊磨沙玻璃係面我依家居企都係甘
效果幾好架 成個柜換工程太大.太貴啦![/quote]

REALLY WANT TO HAVE A LOOK :mrgreen:  SEEMS VERY GOOD IDEA :em11:  WOULD YOU POST A PHOTO FOR US ? THANK YOU! :
作者: 維也納    時間: 2004-5-30 23:40:15

[quote:22a2c111f0="Jess&Burns"]係就係好靚...不過好似唔係好實際.個櫃太細啦.
都唔知放到咩.[/quote]

[quote:22a2c111f0="Jess&Burns"]個zine 盤都好靚....不過下面好易漬水. 上面唔可以放野....又浪貴左d 位.[/quote]

非常同意 下次大裝修一定會拆(廚房都係)......因為好難清潔 :em15:  :em15:
作者: Amy Poon    時間: 2004-6-5 14:19:44

I need to change the defected mirror turntable which is full of rust.
作者: AgnesSarah    時間: 2004-6-6 00:03:41

[quote:d909cca42f="Jess&Burns"]個zine 盤都好靚....不過下面好易漬水. 上面唔可以放野....又浪貴左d 位.[/quote]

個zine 盤雖然好靚但我已經唔覺意整攔啦 :em06:  :em06:
所以我會成個柜換佢啦.
作者: yo and lok    時間: 2004-6-6 23:51:40

因為有雲石崩左
淨係用野補
新既野我唔覺係補就算羅

我都一樣CASE雲石崩左但唔敢叫佢換因為真係要成個鏡櫃起怕佢越整越衰到時漏水仲大煲...
承建商一定係唔想換如果堅持要佢換態度一定要強硬日日去嘈佢... :em13:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2