藍澄灣業主社群

標題: 特別報告 [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-5-13 21:24:51     標題: 特別報告

有位以 Office of District Councillor Mr. Wong Kwong Mo 署名之人於本人之留言板出 post。

大家可以去以下 link 睇一睇:
http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=4142&subForumID=4140

共出o左兩個 post。

是否我地已成為被關注之社區 :?:
作者: stephenyeong    時間: 2004-5-13 21:31:17

好似廣告....
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-5-13 22:39:53

如果我們 rc 的問題有番同區的議員插手
應該會好辦好多
因為就黎耍 voted 啦
作者: Qoo    時間: 2004-5-13 22:52:47

我覺得佢地有d似自鵝宣傳羅不過亦系件好事里代表著佢地都有留意下我地藍澄呀 :roll: 不過我個人好均爭架絕對吾會因為佢地里個做法而不加思想就投佢地票最多會留意下佢地第時的政岡羅 :mrgreen:
作者: kenykl    時間: 2004-5-14 17:59:31

[quote:1e08fdfa52="Qoo"]我覺得佢地有d似自鵝宣傳羅不過亦系件好事里代表著佢地都有留意下我地藍澄呀 :roll: 不過我個人好均爭架絕對吾會因為佢地里個做法而不加思想就投佢地票最多會留意下佢地第時的政岡羅 :mrgreen:[/quote]

Sure... we must not vote a particular canadiate due to their "little action".

Get back to real I will only make use of them to accomplish my goal clear all defects!
作者: raymond Angel    時間: 2004-5-14 21:24:55

我今日都見到有位貌"李永達"既人係rc油站對出個鐵欄卦banner呀.....
我諗就黎耍 voted 啦所以d區議員出黎博d宣傳羅......
作者: Tako and Sukie    時間: 2004-5-14 21:28:01

希望佢地可以幫下我地啦
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-5-14 22:33:35

我個人認為邊個真係做野
就投邊個law
作者: 我是誰    時間: 2004-5-14 23:58:00

agree

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2