藍澄灣業主社群

標題: 點解外牆好醜怪 [打印本頁]

作者: JT    時間: 2003-7-28 14:02:02     標題: 點解外牆好醜怪

昨天去site 見到外牆好醜怪 有石屎碌落的情況!  唔知是否 台風#8 有關 :shock:
作者: FireFire    時間: 2003-7-28 14:03:50     標題: Re: 點解外牆好醜怪

[quote:e6e5dbbd7d="JT"]昨天去site 見到外牆好醜怪 有石屎碌落的情況!  唔知是否 台風#8 有關 :shock:[/quote]
唔係呀..未住就開始有石屎碌落.. :em18:
作者: wicyh    時間: 2003-7-28 14:07:28

仲有好多野要执架
作者: wychan    時間: 2003-7-28 14:10:04     標題: Re: 點解外牆好醜怪

[quote:74ed0d4dd3="JT"]昨天去site 見到外牆好醜怪 有石屎碌落的情況!  唔知是否 台風#8 有關 :shock:[/quote]

昨天唔見你既,我都有去喎!
作者: Maggie Johny    時間: 2003-7-28 21:09:06

唔係呀嘛....... 咁快? 收樓個時係咪要睇埋外牆?
作者: wicyh    時間: 2003-7-28 21:37:32

咁又唔駛 呢d咁礙眼既野自然有人check架啦
作者: hales    時間: 2003-7-28 21:40:46

其實妘ㄔ摯_好...唔駛咁緊張嗎 :em05:
作者: Maggie Johny    時間: 2003-7-28 21:41:02

[quote:937bd000f9="wicyh"]咁又唔駛 呢d咁礙眼既野自然有人check架啦[/quote]

咁都好d.......  :
作者: saga    時間: 2003-7-29 01:00:27

[quote:12b71b4bd5="hales"]其實妘ㄔ摯_好...唔駛咁緊張嗎 :em05:[/quote]

不過坁o哂油 ...
同埋吤~牆唔鋪紙皮石??!?
咁咪同公屋一樣?

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2