藍澄灣業主社群

標題: Han Cheong's 間房電視櫃 [打印本頁]

作者: LW    時間: 2004-5-10 00:12:21     標題: Han Cheong's 間房電視櫃

Did any one installed the 間房電視櫃 from Han Cheong?  Can you post a photo?  Is Han Cheong install the 間房電視櫃 first before deliver other furnitures?
作者: kc    時間: 2004-5-10 16:06:21

間房電視櫃 my flat just made half half then "Hang Cheong" have not come almost one month la....my LCD wait them(hang cheong) finish all part  then need to put it on ar~~~still waiting the stupid Hang Cheong....
作者: Stephen@RC    時間: 2004-5-10 16:52:21

[quote:64b872518f="kc"]間房電視櫃 my flat just made half half then "Hang Cheong" have not come almost one month la....my LCD wait them(hang cheong) finish all part  then need to put it on ar~~~still waiting the stupid Hang Cheong....[/quote]

唔係呀 1 個月都未finish個櫃  :em03:
作者: Wynne and Paul    時間: 2004-5-10 21:42:59

wow why not tell them to install it asap ?  Can we have a look ?
作者: MI MI CHOW    時間: 2004-5-10 22:02:55

今日打去想約時間 佢話我個櫃仲未到RC 要跟收樓先後次序 所以唔知幾時先到我開始裝 要等到其他收樓先的單位執漏完及安裝完先到我.
然後我問佢個牆的款式原來已經改咗(唔係plasma嗰款). 原本要嚟托住塊板嗰個兜已經無咗 改咗用一塊固定木板伸出嚟 要嚟托住個電視 並不能收起 所以前面唔能夠放其它櫃 咁DVD机放去邊? 而且要四個星期先完工.
佢D態度又差 話無辧法 一定要等 激到我... :em07:  :em07:  :em07:  所以我決定放棄個櫃.
作者: Wynne and Paul    時間: 2004-5-10 22:06:13

放棄個櫃 ???

you will buy it from elsewhere ??
作者: MI MI CHOW    時間: 2004-5-10 22:17:11

YEH....... :em19:
:em13:
如果要我用四個星期等一件廢物 我寧願用交租的錢起過另一幅間房牆 
:twisted:
作者: Stephen@RC    時間: 2004-5-10 22:36:49

[quote:1cdd750e84="MI MI CHOW"]今日打去想約時間 佢話我個櫃仲未到RC 要跟收樓先後次序 所以唔知幾時先到我開始裝 要等到其他收樓先的單位執漏完及安裝完先到我.
然後我問佢個牆的款式原來已經改咗(唔係plasma嗰款). 原本要嚟托住塊板嗰個兜已經無咗 改咗用一塊固定木板伸出嚟 要嚟托住個電視 並不能收起 所以前面唔能夠放其它櫃 咁DVD机放去邊? 而且要四個星期先完工.
佢D態度又差 話無辧法 一定要等 激到我... :em07:  :em07:  :em07:  所以我決定放棄個櫃.[/quote]

咪話?!!! 改咗 ?? 唔經客同意佢可以自己改 ?? 佢有病呀. 冇野呀 :evil:
作者: Tomato    時間: 2004-5-10 22:48:06

改左都唔通知聲?? :em13:  :em13: 有無搞錯呀!!
我都覺得佢地d職員好鬼無禮貌 0個日我去問個問題 愛理不理禁 眼又唔望住人 十分不知所謂!!
其實d傢俬都整好啦!駛唔駛等呢個等0個個呀???一收到匙就應該送貨啦!!
多餘架!!除非講大話 d櫃0係大陸未落0黎啦!
60日 呢班人唔係真係諗住用盡呢60日嘛???比d效率啦!!
真係不知所謂!!阻住地球轉 :em13:  :em13:

雖然我未交匙 但係聽到你地禁講真係火都0黎 又擔心自己....................
作者: cshenryhk    時間: 2004-5-10 22:48:15

Me too! I have already 放棄 this 電視櫃 from Han Cheong.
She said my 電視櫃 need 3 weeks to arrive and then install it.

Waste me $888 and too much time... :evil:
作者: Tomato    時間: 2004-5-10 22:53:07

MI MI CHOW

請問你其他傢俬如何??
作者: MI MI CHOW    時間: 2004-5-10 23:11:06

就係因為要趕住度位造家俬 成屋家俬因為咁而hold住哂 咁依家咪叫家俬舖造埋幅 牆Law!  :em17:
作者: Tomato    時間: 2004-5-10 23:13:24

[quote:05def1958c="MI MI CHOW"]就係因為要趕住度位造家俬 成屋家俬因為咁而hold住哂 咁依家咪叫家俬舖造埋幅 牆Law!  :em17:[/quote]

你淨係幫襯恒昌做左個櫃???
作者: MI MI CHOW    時間: 2004-5-10 23:19:37

好彩係Law :em19:
作者: Tomato    時間: 2004-5-10 23:22:31

禁真係不幸中的大幸 :
作者: Oscar_ho    時間: 2004-5-11 00:39:34

我想問如選用LCD TV的那種聽房共用電視櫃有沒有改過 如果改了 便失去了原先買Package的意義 因我幾欣賞這類設計才選用恆昌
作者: FireFire    時間: 2004-5-11 00:42:23

[quote:67ea1f398f="Oscar_ho"]我想問如選用LCD TV的那種聽房共用電視櫃有沒有改過 如果改了 便失去了原先買Package的意義 因我幾欣賞這類設計才選用恆昌[/quote]
冇改過呀... :mrgreen:
作者: Oscar_ho    時間: 2004-5-11 00:44:59

謝天謝地 因我打算買LCD TV
作者: yo and lok    時間: 2004-5-11 00:48:29

Me too! I have already 放棄 this 電視櫃 from Han Cheong.
She said my 電視櫃 need 3 weeks to arrive and then install it.

Waste me $888 and too much time...

我想你可能搞錯了$888的櫃不是恆昌的而是保華的即是RC偉大的承建商所以對個櫃都唔多睇好...... :em18:
作者: Oscar_ho    時間: 2004-5-11 01:05:24

我以前曾經在保華德祥工作過 大概10年前 最後離開了 因為保華的工程太多判頭 判上判後又判幾判 最後真正工作的工人薪金已被眾多的判頭剝削了 在微薄的薪金下 工人哪有衝勁工作 所以RC的質量唯有...
作者: Oscar_ho    時間: 2004-5-11 01:05:41

我以前曾經在保華德祥工作過 大概10年前 最後離開了 因為保華的工程太多判頭 判上判後又判幾判 最後真正工作的工人薪金已被眾多的判頭剝削了 在微薄的薪金下 工人哪有衝勁工作 所以RC的質量唯有...
作者: KK and J    時間: 2004-5-12 21:17:10

早前要煩defeato既事,而家終於輪到"恆昌",2個星期都未落個間牆櫃 :em01: 我同裝修師傅都一樣係度等。(佢o地等收尾數,我等入伙)
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-5-12 21:28:55

唉 真係一波未平 一波又起
作者: kc    時間: 2004-6-5 15:37:40

To Stephen@RC
Almost 60 days la they also haven't finished it still waiting them they always said make it tmw but tmw will said need to wait 2 days....they last time said will come today morning finish all work but they haven't come if u call them nobody answer the phone.... :em13:
作者: Stephen@RC    時間: 2004-6-5 16:16:35

[quote:2779de81f4="kc"]To Stephen@RC
Almost 60 days la they also haven't finished it still waiting them they always said make it tmw but tmw will said need to wait 2 days....they last time said will come today morning finish all work but they haven't come if u call them nobody answer the phone.... :em13:[/quote]

kc .
我個櫃做好啦 ~~~ 等左足足個幾月..
o的quality and look 都ok wor . of course based on my standard  
作者: FireFire    時間: 2004-6-5 16:30:50

[quote:a64f27be48="Stephen@RC"][quote:a64f27be48="kc"]To Stephen@RC
Almost 60 days la they also haven't finished it still waiting them they always said make it tmw but tmw will said need to wait 2 days....they last time said will come today morning finish all work but they haven't come if u call them nobody answer the phone.... :em13:[/quote]

kc .
我個櫃做好啦 ~~~ 等左足足個幾月..
o的quality and look 都ok wor . of course based on my standard  [/quote]
恭喜恭喜~~~~
作者: RamblerVillager    時間: 2004-6-5 23:27:53

不知道大家的恒昌櫃是否和這個大同少異的呢?  :?:
作者: SM    時間: 2004-6-6 03:21:55

我屋企已經做起左果個 比起相中果個更實用
因為電視機下多了幾格 可放錄影機....DVD機....擴音機....如有需要大概可放六部咁多
最底部份又多了兩個櫃桶
而玻璃層架每邊有四層(比起相中多了一層)
可以足夠放晒我果五十幾支香水~!!  :em17:
作者: Tomato    時間: 2004-6-6 09:57:25

[quote:af9eee9609="SM"]我屋企已經做起左果個 比起相中果個更實用
因為電視機下多了幾格 可放錄影機....DVD機....擴音機....如有需要大概可放六部咁多
最底部份又多了兩個櫃桶
可以足夠放晒我果五十幾支香水~!!  :em17:[/quote]

請問你電視機下面多出來的幾格 係你叫佢做 定係佢無端端加比你??
你0係灣仔定屯門揀0架??
唔該晒!! :mrgreen:
作者: SM    時間: 2004-6-6 12:42:57

[quote:f5f14118ea="Tomato"][quote:f5f14118ea="SM"]我屋企已經做起左果個 比起相中果個更實用
最底部份又多了兩個櫃桶
可以足夠放晒我果五十幾支香水~!!  :em17:[/quote]

請問你電視機下面多出來的幾格 係你叫佢做 定係佢無端端加比你??
唔該晒!! :mrgreen:[/quote]

我D傢俬全部都係起屯門揀0架!
我當日只係揀左唔係Plasma果款櫃 我揀傢俬的時候好多野都無問清楚 其實直到裝好個櫃為止 我一直都唔知我個櫃出離係咩野間格架 所以我諗隻櫃的設計應該係Standard的!:mrgreen:
作者: Tomato    時間: 2004-6-6 13:34:14

[quote:3856f610ea="SM"][quote:3856f610ea="Tomato"][quote:3856f610ea="SM"]我屋企已經做起左果個 比起相中果個更實用
最底部份又多了兩個櫃桶

我當日只係揀左唔係Plasma果款櫃 我揀傢俬的時候好多野都無問清楚 其實直到裝好個櫃為止 我一直都唔知我個櫃出離係咩野間格架 所以我諗隻櫃的設計應該係Standard的!:mrgreen:[/quote]

希望我個櫃都有0個幾格啦!! 如果無 都唔知點承受個大電視 :|
作者: KCs    時間: 2004-6-6 20:31:38

我今日又去鬧完人啦! 我都好唔想成人鬧人 好似做衰人咁~~

但我執漏到已經搞到我一頭煙,終於上星期比左封投訴信比佢地,第二日佢地即刻同我起哂D地板舖過。雖然依家仲有野未執完,但起碼佢地肯幫我換過地板。而且我都要讚下Ben Lee,我都好服佢,成日比人鬧,但佢D態度都真係幾好。

但係我可以預計到恒昌個度會仲煩,正如大家所講,佢地D態度實在太差差差差差差差差.....(一百個差都唔夠比佢地),我相信就算比投訴信都無用,大家有乜好意見?點先可以比到壓力佢地?

我次次去恒昌都見到有人投訴佢地,又見個兩個職員愛理不理,懶懶散散咁,答野又不知所謂,總之就係耍你!今日我問佢野,佢直程唔答我,好離譜!(我估佢係心裡面鬧緊我)

大家知唔知尾數係完成哂工程先比,定交匙時要比?
作者: Wynne and Paul    時間: 2004-6-6 22:21:42

don't pay them full payment unless everything is settled and OK.
作者: ivantat816    時間: 2004-6-6 23:13:28

我今日終於裝完間房櫃勒~交匙唔夠3個星期終於攪掂左
雖然有少少兒戲d手工同質料麻麻但係都可以用到幾年既
希望快d可以入伙啦 :em12:
作者: Tomato    時間: 2004-6-6 23:23:29

[quote:0445fb97a7="ivantat816"]我今日終於裝完間房櫃勒~交匙唔夠3個星期終於攪掂左
希望快d可以入伙啦 :em12:[/quote]

放電視個位下面 係凌空??係個小櫃??
作者: ivantat816    時間: 2004-6-6 23:34:10

係凌空~無少櫃~係玻璃面頂(突出黎個度)但係我突出黎個度係好少~所以無問題
作者: Tomato    時間: 2004-6-6 23:48:53

[quote:ac0f206c6d="ivantat816"]係凌空~無少櫃~係玻璃面頂(突出黎個度)但係我突出黎個度係好少~所以無問題[/quote]

真係個個設計都唔同喎!!
作者: LW    時間: 2004-6-7 00:41:19

[quote:5029554e9e="ivantat816"]我今日終於裝完間房櫃勒~交匙唔夠3個星期終於攪掂左
希望快d可以入伙啦 :em12:[/quote]

Waited less than 3 weeks!!!  :em03:  You are so lucky!!  :em11:   I waited more than 3 weeks and Ms Ng told me that I have to wait for at least 2 more weeks!!  :em05:  Wholly shit!!!!!!! :em20:
作者: ivantat816    時間: 2004-6-7 01:56:07

我同恆昌入面一位職員都幾熟下~我咪走去同佢講可唔可以快少少整左個
櫃先呀!我趕住月尾入伙~之後三日後就做左個櫃比我~
唔知道關唔關事呢
作者: SM    時間: 2004-6-7 19:29:47

[quote:a2d5b80f4c="Tomato"][quote:a2d5b80f4c="SM"][quote:a2d5b80f4c="Tomato"][quote:a2d5b80f4c="SM"]我屋企已經做起左果個 比起相中果個更實用
最底部份又多了兩個櫃桶

我當日只係揀左唔係Plasma果款櫃 我揀傢俬的時候好多野都無問清楚 其實直到裝好個櫃為止 我一直都唔知我個櫃出離係咩野間格架 所以我諗隻櫃的設計應該係Standard的!:mrgreen:[/quote]

希望我個櫃都有0個幾格啦!! 如果無 都唔知點承受個大電視 :|[/quote]

我只係覺得個櫃格數夠多 比較實用
但係承唔承受得到個大電視機就.... :!:
好驚啊.... :em01:
作者: Tomato    時間: 2004-6-7 19:39:11

[quote:41cf6595d6="SM"][quote:41cf6595d6="Tomato"][quote:41cf6595d6="SM"][quote:41cf6595d6="Tomato"][quote:41cf6595d6="SM"]我屋企已經做起左果個 比起相中果個更實用
最底部份又多了兩個櫃桶

希望我個櫃都有0個幾格啦!! 如果無 都唔知點承受個大電視 :|[/quote]

我只係覺得個櫃格數夠多 比較實用
但係承唔承受得到個大電視機就.... :!:
好驚啊.... :em01:[/quote]

我都擔心到晚晚訓唔著 :em18:
作者: SM    時間: 2004-6-7 19:52:57

我都擔心到晚晚訓唔著

咁我又未至於為左依個問題而瞓唔著
早排我瞓唔著 都係為左追恒昌個間房櫃 追到我氣都咳 日日打電話去鬧人 搞到我情緒經常非常高漲 :em18:
作者: eric_818    時間: 2004-6-7 23:11:08

[quote:9ae7afc29d="SM"]
我都擔心到晚晚訓唔著

早排我瞓唔著 都係為左追恒昌個間房櫃 追到我氣都咳 日日打電話去鬧人 搞到我情緒經常非常高漲 :em18:[/quote]

可唔可以claim返恆昌買「白x氏」o既錢? :?:
作者: LW    時間: 2004-6-8 00:53:29

Anyone can tell me if I changed my flat's 地腳線 will 恆昌 workman make the 間房櫃 fit the cutting??  Really 擔心?  Anyone can tell me?  Thanks!
作者: LW    時間: 2004-6-8 00:59:25

[quote:d6f69c89cc="ivantat816"]我同恆昌入面一位職員都幾熟下~我咪走去同佢講可唔可以快少少整左個
唔知道關唔關事呢 [/quote]

Which 職員?  Could you tell her/his name?  You know her/him before? ... or after buying the package?
作者: SM    時間: 2004-6-8 01:03:17

[quote:b69fe8c956="eric_818"][quote:b69fe8c956="SM"]
我都擔心到晚晚訓唔著

早排我瞓唔著 都係為左追恒昌個間房櫃 追到我氣都咳 日日打電話去鬧人 搞到我情緒經常非常高漲 :em18:[/quote]

可唔可以claim返恆昌買「白x氏」o既錢? :?:[/quote]

:em17:
唔係恒昌 我都已經入左伙:em01:
若果可以實際D 不如claim返今個月租金比我仲好:mrgreen:
作者: ivantat816    時間: 2004-6-8 03:09:48

[quote:7e671b80fb="LW"][quote:7e671b80fb="ivantat816"]我同恆昌入面一位職員都幾熟下~我咪走去同佢講可唔可以快少少整左個

Which 職員?  Could you tell her/his name?  You know her/him before? ... or after buying the package?[/quote]
我係o係做傢俱既時候係咁問佢意見又講下笑咁
見到佢都會同佢傾下計~佢地都成日講好辛苦~我唸都唔係咁關佢事既
可能係公司既制度攬到亂晒~而佢地就要出黎比人柄 :em06:
作者: Tomato    時間: 2004-6-8 09:49:39

[quote:8a7f00fe46="ivantat816"][quote:8a7f00fe46="LW"][quote:8a7f00fe46="ivantat816"]我同恆昌入面一位職員都幾熟下~我咪走去同佢講可唔可以快少少整左個

Which 職員?  Could you tell her/his name?  You know her/him before? ... or after buying the package?[/quote]
見到佢都會同佢傾下計~佢地都成日講好辛苦~我唸都唔係咁關佢事既
可能係公司既制度攬到亂晒~而佢地就要出黎比人柄 :em06:[/quote]

你都講得0岩!!你講0既0個位職員係咪0個位好惡的女仔??
佢呢排好人左好多喎!!以前見佢十問九唔應 呢排見佢好好笑容 唔好意思前 唔好意後 搞到原本想炳佢兩句 都唔想lu!!
作者: ivantat816    時間: 2004-6-8 10:42:21

[quote:75a2dc8d4e="Tomato"][quote:75a2dc8d4e="ivantat816"][quote:75a2dc8d4e="LW"][quote:75a2dc8d4e="ivantat816"]我同恆昌入面一位職員都幾熟下~我咪走去同佢講可唔可以快少少整左個

可能係公司既制度攬到亂晒~而佢地就要出黎比人柄 :em06:[/quote]

你都講得0岩!!你講0既0個位職員係咪0個位好惡的女仔??
佢呢排好人左好多喎!!以前見佢十問九唔應 呢排見佢好好笑容 唔好意思前 唔好意後 搞到原本想炳佢兩句 都唔想lu!![/quote]
梗係唔係o個個惡女仔啦~ :em12:
作者: LW    時間: 2004-6-8 13:34:21

[quote:01b54f7860="LW"]Anyone can tell me if I changed my flat's 地腳線 will 恆昌 workman make the 間房櫃 fit the cutting??  Really 擔心?  Anyone can tell me?  Thanks![/quote]

Anyone know? Many thanks!!!!
作者: Solskjaer    時間: 2004-6-8 22:44:00

[quote:31d2198799="Tomato"]改左都唔通知聲?? :em13:  :em13: 有無搞錯呀!!
我都覺得佢地d職員好鬼無禮貌 0個日我去問個問題 愛理不理禁 眼又唔望住人 十分不知所謂!!
其實d傢俬都整好啦!駛唔駛等呢個等0個個呀???一收到匙就應該送貨啦!!
60日 呢班人唔係真係諗住用盡呢60日嘛???比d效率啦!!

雖然我未交匙 但係聽到你地禁講真係火都0黎 又擔心自己....................[/quote]
你要落去同佢講跟定隊先如果你等執完漏或裝好修先揾佢就蚊都瞓 :em16: .我都蠢左早幾日先去跟隊.
作者: Tomato    時間: 2004-6-8 22:58:39

[quote:13e4a00016="Solskjaer"][quote:13e4a00016="Tomato"]改左都唔通知聲?? :em13:  :em13: 有無搞錯呀!!

雖然我未交匙 但係聽到你地禁講真係火都0黎 又擔心自己....................[/quote]
你要落去同佢講跟定隊先如果你等執完漏或裝好修先揾佢就蚊都瞓 :em16: .我都蠢左早幾日先去跟隊.[/quote]

我而家己經掛緊隊lu!!我都係執漏到0禁上下去交匙 佢而家都送左幾樣野比我
不過如果可以再加快速度就好喇!!
作者: ROCKAN28    時間: 2004-6-8 23:41:44

其實我都有咁想過早o的交匙比恒昌 但如果未裝完修就交匙 若恒昌送傢俬來 咁咪整到好多陳. 假若佢幫我裝左燈 但我又未油天花點算? 真係唔怕?
作者: Solskjaer    時間: 2004-6-9 00:00:50

[quote:83717b640f="ROCKAN28"]其實我都有咁想過早o的交匙比恒昌 但如果未裝完修就交匙 若恒昌送傢俬來 咁咪整到好多陳. 假若佢幫我裝左燈 但我又未油天花點算? 真係唔怕?[/quote]
我早幾日去跟隊佢話個間隔櫃要等個多月.你做完裝修佢都未有嘢送俾你啦你一得閒就去恒昌同佢地夾下時間.而家去跟定隊有遲無早架啦.
作者: Tomato    時間: 2004-6-9 00:26:13

[quote:9380d9b377="Solskjaer"][quote:9380d9b377="ROCKAN28"]其實我都有咁想過早o的交匙比恒昌 但如果未裝完修就交匙 若恒昌送傢俬來 咁咪整到好多陳. 假若佢幫我裝左燈 但我又未油天花點算? 真係唔怕?[/quote]
我早幾日去跟隊佢話個間隔櫃要等個多月.你做完裝修佢都未有嘢送俾你啦你一得閒就去恒昌同佢地夾下時間.而家去跟定隊有遲無早架啦.[/quote]

agree ar!!佢送 都只係會送d小傢俬先!!你叫佢唔好裝住 一盒盒擺埋一邊就得啦!! (都係問0下裝修師傅 會唔會阻住佢地呢???)
作者: ROCKAN28    時間: 2004-6-9 01:11:03

[quote:a0374c3267="Tomato"][quote:a0374c3267="Solskjaer"][quote:a0374c3267="ROCKAN28"]其實我都有咁想過早o的交匙比恒昌 但如果未裝完修就交匙 若恒昌送傢俬來 咁咪整到好多陳. 假若佢幫我裝左燈 但我又未油天花點算? 真係唔怕?[/quote]
我早幾日去跟隊佢話個間隔櫃要等個多月.你做完裝修佢都未有嘢送俾你啦你一得閒就去恒昌同佢地夾下時間.而家去跟定隊有遲無早架啦.[/quote]

agree ar!!佢送 都只係會送d小傢俬先!!你叫佢唔好裝住 一盒盒擺埋一邊就得啦!! (都係問0下裝修師傅 會唔會阻住佢地呢???)[/quote]

唔....明白 明白....好等我明日去跟隊...
作者: ROCKAN28    時間: 2004-6-9 01:14:45

[quote:258f9a2813="ROCKAN28"][quote:258f9a2813="Tomato"][quote:258f9a2813="Solskjaer"][quote:258f9a2813="ROCKAN28"]其實我都有咁想過早o的交匙比恒昌 但如果未裝完修就交匙 若恒昌送傢俬來 咁咪整到好多陳. 假若佢幫我裝左燈 但我又未油天花點算? 真係唔怕?[/quote]

agree ar!!佢送 都只係會送d小傢俬先!!你叫佢唔好裝住 一盒盒擺埋一邊就得啦!! (都係問0下裝修師傅 會唔會阻住佢地呢???)[/quote]

唔....明白 明白 ....好等我明日去跟隊...唔該晒 :em21:  :em21: [/quote]
作者: P女    時間: 2004-6-9 09:16:05

[quote:39aa92362a="LW"][quote:39aa92362a="LW"]Anyone can tell me if I changed my flat's 地腳線 will 恆昌 workman make the 間房櫃 fit the cutting??  Really 擔心?  Anyone can tell me?  Thanks![/quote]

Anyone know? Many thanks!!!! [/quote]

佢地係搬個櫃到你屋企至裝鉗架
所以你唔使咁擔心
作者: LW    時間: 2004-6-9 13:49:20

[quote:66c9dcd391="女"][quote:66c9dcd391="LW"][quote:66c9dcd391="LW"]Anyone can tell me if I changed my flat's 地腳線 will 恆昌 workman make the 間房櫃 fit the cutting??  Really 擔心?  Anyone can tell me?  Thanks![/quote]

Anyone know? Many thanks!!!! [/quote]

佢地係搬個櫃到你屋企至裝鉗架
所以你唔使咁擔心[/quote]

Thanks! 唔使擔心 lu  :em12:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2