藍澄灣業主社群

標題: 好開心見到咁多藍澄人呀! [打印本頁]

作者: kingi    時間: 2003-7-28 12:58:04     標題: 好開心見到咁多藍澄人呀!

我係依度唔係好耐不過見到大家對藍澄灣既價值肯定真係令我好放心呀!
我係第度見到不知幾多負面野依家真係安心好多因為我驚自己第一次買樓就買
o左危樓.... :em18:
希望之後有機會同大家一齊出黎打機打波吹水!!!yeah! :em04:
作者: FireFire    時間: 2003-7-28 13:03:31     標題: Re: 好開心見到咁多藍澄人呀!

[quote:8385301276="kingi"]我係依度唔係好耐不過見到大家對藍澄灣既價值肯定真係令我好放心呀!
我係第度見到不知幾多負面野依家真係安心好多因為我驚自己第一次買樓就買
希望之後有機會同大家一齊出黎打機打波吹水!!!yeah! :em04:[/quote]
唔係有機會出黎,係一定會出黎...哈哈
WELLCOME kingi ....
作者: H and H    時間: 2003-7-28 13:03:52

呢度真係多好多人呀 :mrgreen:
作者: wicyh    時間: 2003-7-28 13:42:56     標題: Re: 好開心見到咁多藍澄人呀!

[quote:32b14b98bc="kingi"]我係依度唔係好耐不過見到大家對藍澄灣既價值肯定真係令我好放心呀!
希望之後有機會同大家一齊出黎打機打波吹水!!!yeah! :em04:[/quote]

你d負面野o係邊度黎 等我  :em13:  :em13:  :em13:
作者: LJJ    時間: 2003-7-28 14:42:26

welcome :em11:
作者: saga    時間: 2003-7-29 01:10:37     標題: Re: 好開心見到咁多藍澄人呀!

[quote:2e3a78c813="kingi"]我係依度唔係好耐不過見到大家對藍澄灣既價值肯定真係令我好放心呀!

welcome ~~~~  :mrgreen:
作者: kingi    時間: 2003-7-29 01:50:40

好多度都有肥佬黎D野啦FD講同事講啦...
太多啦
作者: handsomekwok    時間: 2003-7-29 09:47:42

:!: 其實我認為每一個盤都有負面消息只在乎依D野對你影响係咪咁大再靚再貴口既盤都有負面消息; 藍澄都係我第一個買嘅盤我咁'窿'都買妠N知係信心保証啦!  :mrgreen:
作者: Kiliyan    時間: 2003-7-30 11:03:31

Yeah!!
我都係咁話!!!
唔好諗咁多負面既野!
我地都係第一次做業主所以希望大家比d信心啦!
:em11:

一個家最緊要係住既人開心咪得囉!
唔使理外間咁多閒言既!
開開心心又一day!
呵呵~ :em04:
作者: irisku    時間: 2003-8-1 15:16:30

我都係咁話呀我今次都係頭一次黎呢到而且仲搵左好耐先知有呢一個地方因我之前都聽很多負面新聞呀所以好想搵一個地方可以解決到我的疑問依家見到你地同我一樣咁支持RC實在太開心啦請各位多多指教!
作者: wicyh    時間: 2003-8-1 15:20:10

[quote:07e6b2d6fc="irisku"]我都係咁話呀我今次都係頭一次黎呢到而且仲搵左好耐先知有呢一個地方因我之前都聽很多負面新聞呀所以好想搵一個地方可以解決到我的疑問依家見到你地同我一樣咁支持RC實在太開心啦請各位多多指教![/quote]

你有乜疑問呀?睇下我地幫唔幫到你  :idea:
作者: wychan    時間: 2003-8-1 16:16:42

[quote:1631a611f2="irisku"]我都係咁話呀我今次都係頭一次黎呢到而且仲搵左好耐先知有呢一個地方因我之前都聽很多負面新聞呀所以好想搵一個地方可以解決到我的疑問依家見到你地同我一樣咁支持RC實在太開心啦請各位多多指教![/quote]

歡迎你 :em02:  :em02:  :em02:
快些報名參加我們的首次聚會啦。網址係

http://rcrest.no-ip.com/viewtopic.php?p=3482#3482
作者: wicyh    時間: 2003-8-1 16:19:27

仲有今晚開會喎

有興趣可以 download yahoo messager
作者: irisku    時間: 2003-8-1 16:23:39

我都好想去呀但個日我要返大陸開會呀都唔知幾點可以返到H.K呀!
你地幾時會再攪第二次呀?不過我都會嘗試改期總之3/8/2003前一定回覆!
作者: irisku    時間: 2003-8-1 16:27:44

[quote:c6764fa151="wicyh"]仲有今晚開會喎

有興趣可以 download yahoo messager[/quote] :
em19:開會呀 我都想參加呀幾點呀?
作者: wicyh    時間: 2003-8-1 16:31:29

[quote:a2d06d6298="irisku"][quote:a2d06d6298="wicyh"]仲有今晚開會喎

有興趣可以 download yahoo messager[/quote] :
em19:開會呀 我都想參加呀幾點呀?[/quote]

係關於個聚會喎

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2