藍澄灣業主社群

標題: 六座f室o既問題? [打印本頁]

作者: gp    時間: 2004-5-2 21:15:01     標題: 六座f室o既問題?

今日交defect list 時 有一家人好勞氣咁同和黃d人理論 佢地話六座f室個間隔與其他座及售樓書唔同 多o左一幅牆......係咩 有無知係邊個位多幅牆呀?
佢o地話agent講過幅牆係可以拆 但係和黃而家話要評估先知......又多一個俾agent騙o左o既受害者 :em05:
作者: Dennis Candy    時間: 2004-5-3 00:19:01

Yes ar...

The block diagram of 6F is attached as photocopy attachment only

It's quite different from the other flats
作者: manhk167    時間: 2004-5-3 09:53:48

退貨并要求賠償
作者: FireFire    時間: 2004-5-3 11:20:46

唉~~~~又係AGENT.... :|
作者: piglet    時間: 2004-5-3 16:46:56

多左幅牆?? 係邊個位呀??
作者: gp    時間: 2004-5-3 22:15:49

[quote:53d634e745="piglet"]多左幅牆?? 係邊個位呀??[/quote]

唔知邊個位? 有無人有相睇呀?
作者: diedsee    時間: 2004-5-3 22:33:46

之前有人post過 但search唔到
如冇記錯 應該係已經間好有兩間房的.
作者: Arbee    時間: 2004-5-3 23:44:28

唔係呀 係一間好大既房 ! 唔係唔拆得呀........ 點解呀 ?? 又唔係主力 !! 我正想拆左佢喎...... 其實T6F幾好嫁 多左一隻 WINDOW 有 270 度景觀 又開揚 我好滿意呀 !!!      :em11:   :em04:
作者: diedsee    時間: 2004-5-3 23:47:20

OH...我記得喇~~
係廳中間已經間咗幅牆
即係間房有兩個窗 房門仲係對正大門
廳就得一個.
作者: piglet    時間: 2004-5-4 10:34:24

哦 係咪個廳打橫個隻 即係同一部份A G 單位一樣?
作者: 維也納    時間: 2004-5-4 23:46:55

係唔係呢個 :em11:

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=30829#30829
作者: Agnes Henry    時間: 2004-5-4 23:58:09

關咩AGENT事喎...樓書畫晒公仔...好明顯係業主自己無聽書......發緊夢!!
作者: 維也納    時間: 2004-5-5 19:20:01

我本樓書冇呢張架喎
作者: Tako and Sukie    時間: 2004-5-5 19:34:52

我都未見過樓書冇ga
我都入過f單位只係間左一間細房.
作者: gp    時間: 2004-5-5 21:21:05

[quote:7d5cbb7bd7="Agnes&Henry"]關咩AGENT事喎...樓書畫晒公仔...好明顯係業主自己無聽書......發緊夢!![/quote]

本身售樓書係無六座f單位o既圖 係好後期先至當補充資料釘係本售樓書到
作者: gp    時間: 2004-5-5 21:26:51

[quote:577c7ba2ff="維也納"]係唔係呢個 :em11:

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=30829#30829[/quote]

唔該喎......我o既疑團已經解開啦!
都幾好呀 有好大間房 好多窗 好闊o既廳......只係個廳俾較暗.
作者: Joseph    時間: 2004-5-5 21:37:21

有時可能係個agent都未做好功課 :em10:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2