藍澄灣業主社群

標題: 如果RC有寬頻我想取消現有的有線寬頻. [打印本頁]

作者: benjeaaa    時間: 2004-5-2 19:08:20     標題: 如果RC有寬頻我想取消現有的有線寬頻.

小弟有線5月到期如果RC有的話我想取消.
作者: smallpotato    時間: 2004-5-2 20:21:15

記得要一個月前去cut...
唔係有線會當你自動續約...
作者: benjeaaa    時間: 2004-5-2 20:39:42

即是RC係唔係一定有免費寬頻呢
作者: stephenyeong    時間: 2004-5-2 20:43:40

[quote:bff93c2cf9="benjeaaa"]即是RC係唔係一定有免費寬頻呢[/quote]

現在是免費.
作者: diedsee    時間: 2004-5-2 21:56:58

[quote:8fcdc93f46="stephenyeong"][quote:8fcdc93f46="benjeaaa"]即是RC係唔係一定有免費寬頻呢[/quote]

現在是免費.[/quote]

曾經問過唔係免費
不過家陣話未confirm 免費 or not!!
作者: John and Esther    時間: 2004-5-2 22:17:24     標題: Re: 如果RC有寬頻我想取消現有的有線寬頻.

[quote:bd925a33ba="benjeaaa"]小弟有線5月到期如果RC有的話我想取消.[/quote]

我11月至到期寫賠$600! :em06:  :em06:
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-5-2 23:30:09     標題: Re: 如果RC有寬頻我想取消現有的有線寬頻.

[quote:d7fbb02e14="John & Esther"][quote:d7fbb02e14="benjeaaa"]小弟有線5月到期如果RC有的話我想取消.[/quote]

我11月至到期寫賠$600! :em06:  :em06:[/quote]

好似如果因為搬屋 而新屋地點個network又cover 唔到
可以提早cut 左去而且唔駛賠喎
你問左未呀??
作者: cliff    時間: 2004-5-3 18:52:17

三月頭叫左Cut 今日剛剛來收Modem. 會係五月中入伙.
作者: 小魚兒    時間: 2004-5-4 00:12:26

免費ga.

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2