藍澄灣業主社群

標題: 潮流家居sample [打印本頁]

作者: Tomato    時間: 2003-7-27 18:21:45     標題: 潮流家居sample

大家有無去過propertycity睇過呢個website呢?
好潮呀!佢0個d星星串係我夢未以求0架!
仲有窗台0個d花花草草 我0係荃灣吉之島10蚊店見過!

http://www.annieman.com/pi/
作者: FireFire    時間: 2003-7-27 18:49:56     標題: Re: 潮流家居sample

[quote:b8b4271f52="Tomato"]大家有無去過propertycity睇過呢個website呢?
好潮呀!坉翂星星串係我夢未以求0架!
仲有窗台0個d花花草草 我0係荃灣吉之島10蚊店見過!

http://www.annieman.com/pi/[/quote]
我女友都有好多细细件o既玩具仔要搵個玻璃櫃放..
作者: hales    時間: 2003-7-27 18:54:37

我幾鐘意坉蚢q視地櫃~
作者: dracula    時間: 2003-7-27 18:56:07

我鍾意坉荋漣r~   :em03:  :em03:  :em03:  正呀~~
作者: handsomekwok    時間: 2003-7-27 18:59:11

如果响D星星處掛D魚勾就無得頂啦盡顯後現代家居嘅色彩!
:em17:  :em17:  :em17:  :em17:  :em17:  :em17:  :em17:
作者: saga    時間: 2003-7-27 19:54:46     標題: Re: 潮流家居sample

[quote:e28693ab5d="Mr. & Mrs. FireFire"]我女友都有好多细细件o既玩具仔要搵個玻璃櫃放..[/quote]

我有好多高身獎盃要放 ...
作者: saga    時間: 2003-7-27 19:57:00

[quote:36292e0153="dracula"]我鍾意坉荋漣r~   :em03:  :em03:  :em03:  正呀~~[/quote]

柏麗灣 ...既景?

一Q 清袋之新界樓盤 .....
作者: FireFire    時間: 2003-7-27 20:02:12

[quote:a4ee617710="saga"][quote:a4ee617710="dracula"]我鍾意坉荋漣r~   :em03:  :em03:  :em03:  正呀~~[/quote]

柏麗灣 ...既景?

一Q 清袋之新界樓盤 .....[/quote]
一Q 清袋之新界樓盤 <<<<<<<<<<< 點解???
作者: saga    時間: 2003-7-27 20:04:36

[quote:7e41e14c84="Mr. & Mrs. FireFire"]一Q 清袋之新界樓盤 <<<<<<<<<<< 點解???[/quote]

首日開賣..唔計發展商留起o個d ... 二千幾個單位一晚賣哂
超額 X 倍入票...
作者: hales    時間: 2003-7-27 20:06:28

[quote:bd8e66b81a="saga"][quote:bd8e66b81a="Mr. & Mrs. FireFire"]一Q 清袋之新界樓盤 <<<<<<<<<<< 點解???[/quote]

首日開賣..唔計發展商留起o個d ... 二千幾個單位一晚賣哂
超額 X 倍入票...[/quote]
但係而家好似係全港最多租盤既屋苑.......
作者: saga    時間: 2003-7-27 20:10:19

[quote:7e0e1ad92c="hales"]但係而家好似係全港最多租盤既屋苑.......[/quote]

近期呇a為車費d野仲好煩添 ...
作者: daniel_Q    時間: 2003-7-27 20:16:19

D傢俬正丫...
邊度有類似updata d 的傢俬賣丫 ??
作者: hales    時間: 2003-7-27 20:23:56

到灣仔駱克道都有o的幾in既傢私店 不過真係in果o的都幾貴
又可以去GOD睇啦 其實好多地方都有大傢私店 不過真係要慢慢行慢慢搵

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2