藍澄灣業主社群

標題: 浴室及廚房地磚勁花 [打印本頁]

作者: Shearer9    時間: 2004-4-27 23:02:48     標題: 浴室及廚房地磚勁花

浴室及廚房地磚勁花決定叫佢地換 :em13:  :em13:  :em13:
你地又會點睇 :twisted:
作者: FireFire    時間: 2004-4-27 23:04:07

全部都花~~~~無一幸免~~~~~ :?
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-4-27 23:04:35

換換換換換換換換換換換換換換換換換換換換換換換
作者: dracula    時間: 2004-4-27 23:07:16

如果斜水 ok 又無崩 又唔係花到菊花咁花..... 最好都唔好換
因為可能越執越衰 仲有唔知佢地換磚o既時候會唔會補番 d 防漏油呢
作者: Shearer9    時間: 2004-4-27 23:13:35

[quote:2a8310058a="dracula"]如果斜水 ok 又無崩 又唔係花到菊花咁花..... 最好都唔好換
因為可能越執越衰 仲有唔知佢地換磚o既時候會唔會補番 d 防漏油呢[/quote]

但係真係花到好似菊花重係開得好燦爛奪目個隻 :em01:  :em01:
又想問點樣先可以知有冇防漏油呀!
作者: dracula    時間: 2004-4-27 23:23:21

唔會知o架~ 除非睇住佢地換....

佢地鑿完件磚就會換件新o既 但鑿o既時候可能會鑿爛原先做好o既防漏層
作者: daniel_Q    時間: 2004-4-27 23:28:22

我個廁所都係 地下花到乜咁 似世界地圖 不知所謂.....
但你叫佢幫你整 多數都係起左塊舊的再換 斜水 ?? 本身都冇的... 防灟 ? 唔係點諗啦....
所以自己搵人裝修時整過佢好過.........
作者: diedsee    時間: 2004-4-27 23:42:03

[quote:0e525c8695="daniel_Q"]所以自己搵人裝修時整過佢好過.........[/quote]

咁咪好大工程 因為要起個柜同坐廁先可以舖得靚ga
作者: daniel_Q    時間: 2004-4-27 23:46:16

[quote:f16c4fd80b="diedsee"][quote:f16c4fd80b="daniel_Q"]所以自己搵人裝修時整過佢好過.........[/quote]

咁咪好大工程 因為要起個柜同坐廁先可以舖得靚ga[/quote]

無錯 基本係整晒成個廁所 但唔知幾錢... 所以都係諗緊....
作者: Solskjaer    時間: 2004-4-28 15:07:27

換....一定要佢換.
作者: BB    時間: 2004-4-28 15:08:44

唔可以放過 一定要佢換.
作者: Solskjaer    時間: 2004-4-28 15:10:53

好離譜嗎無可能花成咁.
作者: ble    時間: 2004-4-30 01:48:59

我個所同廚房地磚都花哂一定要換 :twisted:
作者: piglet    時間: 2004-4-30 23:52:01

我今日去收樓 嘩!!! 好花呀!!! :em16:  :em16: 完全唔掂
一定要打磨過呀~

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2