藍澄灣業主社群

標題: 恭喜新網頁終於出生... [打印本頁]

作者: dick queenie    時間: 2004-4-26 16:15:54     標題: 恭喜新網頁終於出生...

恭喜新網頁終於誔生...

:em19:
thanks stephenyeong & hales
作者: GM386    時間: 2004-4-26 16:24:31

跟以前比較好像有明顯改善 HALES 好野 :em11:
作者: 27a    時間: 2004-4-26 16:26:00

哈哈哈 :em17:  :em17:  :em17:
我地而家係新屋上緊網 好開心呀 雖然4個插頭只有一個可以上到網 好過冇呀 要享用到足1.5mb寬頻 相信只有呢個時刻先得 太好彩啦 :mrgreen:
搬咗新網址 好快呀,好正呀!多謝各位老兄 令到我地可以咁輕鬆就同到大家傾計   :em11:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-4-26 16:45:10

[quote:608448df21="27a"]哈哈哈 :em17:  :em17:  :em17:
我地而家係新屋上緊網 好開心呀 雖然4個插頭只有一個可以上到網 好過冇呀 要享用到足1.5mb寬頻 相信只有呢個時刻先得 太好彩啦 :mrgreen:
搬咗新網址 好快呀,好正呀!多謝各位老兄 令到我地可以咁輕鬆就同到大家傾計   :em11:[/quote]

同你一樣。 :em12:
作者: 2R    時間: 2004-4-26 16:51:36

[quote:03e4156b89="GM386"]跟以前比較好像有明顯改善 HALES 好野 :em11:[/quote]

你係得0既至醒係你囉. :mrgreen:  :em11:  :em11:
作者: cliff    時間: 2004-4-26 16:59:12

唔該晒兩位 !!  
作者: FanStar    時間: 2004-4-26 17:08:10

真心感謝 stephenyeong兄 及 hales兄 既付出  :em14:
作者: H and H    時間: 2004-4-26 21:19:39

Yes so many thanks to stephenyeong & hales!!!!!!!!!
作者: SM    時間: 2004-4-26 21:25:20

多謝晒stephenyeong & hales!  
個網頁而家"發發"聲喇~!  :em17:
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-4-26 21:36:17

辛苦晒你們啦 hales & all 管理員~~~
作者: rstfung    時間: 2004-4-27 01:38:32

快咗好多! :em11:  thank!!
作者: Cora Kwong    時間: 2004-4-27 02:10:58

多謝哂! :em11:  HALES & STEPHENYEONG :em21:  即刻開心哂!  :em04: 因為係精神食糧嚟架嗎! :
作者: KK and J    時間: 2004-4-27 10:56:24

早排post message好痛苦,打了一大段文之後,login in o左十幾次都是post唔到,最後只有放棄,靜o左一排,無post message惟有齋看。 :em01: (悶悶不樂)
現在舒服哂,好快又穩定,post message完全無問題,暢所欲言,當堂個人都開心o左好多。   
唔該哂 :em14: stephenyeong & hales 及各管理員,多謝你們的幫忙。
還有我想講o左好耐,可能已是舊聞但我都想表達心跡(早排好難post message)。如果要出錢的話,我是無問題o架。
作者: matthewlee    時間: 2004-4-27 11:06:16

[quote:ac1e39fec1="KK & J"]早排post message好痛苦,打了一大段文之後,login in o左十幾次都是post唔到,最後只有放棄,靜o左一排,無post message惟有齋看。 :em01: (悶悶不樂)
現在舒服哂,好快又穩定,post message完全無問題,暢所欲言,當堂個人都開心o左好多。   
唔該哂 :em14: stephenyeong & hales 及各管理員,多謝你們的幫忙。
還有我想講o左好耐,可能已是舊聞但我都想表達心跡(早排好難post message)。如果要出錢的話,我是無問題o架。[/quote]

我都係 :
Thanks a lot

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2