藍澄灣業主社群

標題: 一座 [打印本頁]

作者: RABBIT    時間: 2004-4-19 20:29:09     標題: 一座

有無留意一座無沙發!!!!!
作者: dracula    時間: 2004-4-19 20:51:52     標題: Re: 一座

[quote:7a08d4271b="RABBIT"]有無留意一座無沙發!!!!![/quote]

你都留意到呀?~  我今日去收樓 發覺唯獨是一座沒有 sofa... 唉~
我問過 d 職員..佢話一座 lift 前整o左個噴水池 所以......
作者: Patrick Cherry    時間: 2004-4-20 00:04:13     標題: Re: 一座

[quote:52408d318f="dracula"][quote:52408d318f="RABBIT"]有無留意一座無沙發!!!!![/quote]

你都留意到呀?~  我今日去收樓 發覺唯獨是一座沒有 sofa... 唉~
我問過 d 職員..佢話一座 lift 前整o左個噴水池 所以......[/quote]

嘩 揾老襯呀 咁大嘅大堂竟然冇sofa 個噴水池系室外嘅facility 關鬼事咩 有冇得投訴嘅... :em13:  :em13:  :em13:
作者: P女    時間: 2004-4-20 00:12:11

乜一座前面有噴水池咩?係邊?
作者: dracula    時間: 2004-4-20 00:19:14

一出 LIFT .... 玻璃隔住.....
:em08: 我呢 D 老鬼日後都唔知點算 ... 翻風落雨風濕發作..搵張 SOFA 坐下等 LIFT都無...  :em08: ..我..我....我唔想做人喇  :em01:
作者: diedsee    時間: 2004-4-20 00:21:00

可以出信要求嗎?
作者: CJ    時間: 2004-4-20 00:40:13

一出 LIFT .... 玻璃隔住.....
我呢 D 老鬼日後都唔知點算 ... 翻風落雨風濕發作..搵張 SOFA 坐下等 LIFT都無...  ..我..我....我唔想做人喇

介紹你買隻會變張摺椅既手拉車仔 等lift 等車 等人 等廁所 樣樣佳能 宜且好多公公婆婆都鐘意架.
作者: sam    時間: 2004-4-20 21:00:27

i noticed as well.  what can we do?

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2