藍澄灣業主社群

標題: AGENT問賣唔賣? [打印本頁]

作者: Cora Kwong    時間: 2004-4-13 16:21:20     標題: AGENT問賣唔賣?

利嘉閣AGENT問賣唔賣----170萬-----638呎有現客若有JOIN傢俬套餐就照加番個PACKAGE嘅价 真係有啲心郁! :em17:
作者: H and H    時間: 2004-4-13 16:30:28

請問你係高層定中層呀?
作者: 我是誰    時間: 2004-4-13 16:36:46

readlly one by one.... if u think the price is ok do it.
作者: Cora Kwong    時間: 2004-4-13 16:55:23

DEAR H & H 喺26/F 泳池景呀! 我買嘅時候喺經利嘉閣嘅所以佢有我資料呱你AGENT有冇打嚟問你呀! :em12:
作者: dick queenie    時間: 2004-4-13 17:01:32

638...賣到170....非常之好了
有人683都係...170.....
作者: Kiliyan    時間: 2004-4-13 17:10:58

[quote:cf382d5e68="VIC&CORA"]DEAR H & H 26/F 泳池景呀! 我買時候經利嘉閣所以佢有我資料呱你AGENT有冇打問你呀! :em12:[/quote]

咁你係第幾座呀? 我agent無搵我呀 因為佢知道我係自住 所以d合約填左佢個電話 所以我地好清靜!嘻~~
作者: H and H    時間: 2004-4-13 17:15:38

我都有agent 搵我 低你幾層既F 單位(683) 佢話可放到$175萬以上 叫價$180萬以上 真係好attractive架
作者: Cora Kwong    時間: 2004-4-13 17:53:27

DEAR KILIYAN WE ARE BLOCK 1 MAY BE YOU'LL REC THE CALL FR AGENT LATER. :
作者: yo and lok    時間: 2004-4-13 23:47:55

有個agent同我講話個單位可以賣$180-185萬留低資料之後打返比我話個客出$165萬又一agent高超技量...
作者: yo and lok    時間: 2004-4-13 23:51:05

有個agent同我講話個單位可以賣$180-185萬留低資料之後打返比我話個客出$165萬又一agent高超技量...
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2004-4-14 00:04:12

喵~
貓貓都有類似經驗 d agent 講到你層樓個價升到天咁高 但係問真o下係咪真係有買家哥時又支唔以對喎....
作者: Agnes Henry    時間: 2004-4-14 00:07:10

係咁嫁....起碼會俾人還價大約10%嫁.....
作者: ivantat816    時間: 2004-4-14 02:07:59

我前日都有agent打比我呀!我住低層望泳池景~
佢地叫我開175萬喎~咁我都想知道我而家間屋值幾多錢既
我都無唸住放~聽下都好呀!
作者: CJ    時間: 2004-4-14 11:35:29

hmm... 其實佢另一個目的是試你底價.
咪試下話好 叫個客來傾lor 實拖你架 未必實客ge.

but 如果有d sor朱真係肯賤賣 佢一定找到人接ga!
作者: Jess and Burns    時間: 2004-4-14 11:39:44

最準係睇下最近的成交價 這個才能做指標.  最近 638"ft 的成交為162 - 167萬. 個Agent 都話可以放175萬架  但係我就唔係好信啦~ :?
作者: H and H    時間: 2004-4-14 11:48:53

冇錯 所以我都係"膚"衍下佢就算

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2