藍澄灣業主社群

標題: 關於想重新做油漆嘅業主 [打印本頁]

作者: Patrick Cherry    時間: 2004-4-8 14:04:36     標題: 關於想重新做油漆嘅業主

喂, 各位業主, 嘅然你地咁多人要做油漆, 不如統計吓睇吓有幾多戶要做, 然後找2至3個做代表, 一齊同油公司傾吓, 仲可以找2至3間唔同嘅公司格吓價, 分開做實貴, 我諗至少每戶可以平番1至2仟蚊以上.    
作者: Patrick Cherry    時間: 2004-4-8 23:01:28

應該系唔晏聽啦 無人回應添     
作者: manhk167    時間: 2004-4-13 12:50:04

... :?
作者: Windy Yan    時間: 2004-4-13 15:21:31     標題: Re: 關於想重新做油漆嘅業主

[quote:382ee9793d="atrick & Cherry"]喂, 各位業主, 嘅然你地咁多人要做油漆, 不如統計吓睇吓有幾多戶要做, 然後找2至3個做代表, 一齊同油公司傾吓, 仲可以找2至3間唔同嘅公司格吓價, 分開做實貴, 我諗至少每戶可以平番1至2仟蚊以上.    [/quote]

我自己做裝修油漆公司.
其實有冇野幫到你哋.
作者: fkf    時間: 2004-5-3 10:33:56

Flat E (961 ft2) 全屋油乳膠漆大約幾$ thanks!
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-5-3 23:44:36

[quote:cf9421a387="atrick & Cherry"]應該系唔晏聽啦 無人回應添     [/quote]

其實晏聽的..
不過我們現家頭寸唔夠
而且諗住3年後整wallpaper 所以咪無reply 羅~
作者: Windy Yan    時間: 2004-5-7 12:43:50

[quote:27aee33c04="fkf"]Flat E (961 ft2) 全屋油乳膠漆大約幾$ thanks![/quote]

價錢$我SEND左E-mail 比你
作者: fkf    時間: 2004-5-12 17:43:31

sorry~can't receive your e-mail. mind PM me or send e-mail to me at fkf@spymac.com? thanks!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2