藍澄灣業主社群

標題: 有埋天花線???? [打印本頁]

作者: 2R    時間: 2004-3-12 15:04:37     標題: 有埋天花線????

everybody ~~

上次去恒昌問0野時佢地話好似rc 有埋天花線請問有冇人收到風是堅or 流呢如果係就好囉又慳一筆. ** :em12:  :em12:  :roll:
作者: H and H    時間: 2004-3-12 16:01:01

睇左咁多室内相都唔覺有亦唔覺會咁筍 應該冇喇
作者: manhk167    時間: 2004-3-12 16:18:33

應該係有
作者: 27a    時間: 2004-3-12 17:34:48

[quote:252f39f57f="manhk167"]應該係有[/quote]

咁密好開心! :em17:  :em17:  :em17:  :em17:
作者: Ha and Kui    時間: 2004-3-12 17:43:17

有就喜出望外 當bonus.  :em12:
作者: CJ    時間: 2004-3-12 19:47:02

示飯單位!?
作者: 我是誰    時間: 2004-3-12 19:59:25

if yes we should know wor (it's a selling pts) but we don't know yet... so.. don't be happy la
作者: Crystal    時間: 2004-3-12 23:37:30

樓書都冇寫我諗應該冇....
作者: 2R    時間: 2004-3-13 22:27:45

HI  ALL

今日我又去左華人行刺探情報發現所有樓梯已經冇得上啦剩係得搭個部豪華lift上咋我問個到有個西裝友仔{應該係高級d d }佢話 1.係冇天花線送0家 2.carpark 係到現在都商討中是否買 or rent 係未有決定0既但係佢話會按番青衣0既市價而定咋.........!!! :?:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2