藍澄灣業主社群

標題: 點先可以比多d人知道我們個網同鼓勵他們申請入會一起討論呢? [打印本頁]

作者: wychan    時間: 2003-7-24 12:55:17     標題: 點先可以比多d人知道我們個網同鼓勵他們申請入會一起討論呢?

如題
作者: saga    時間: 2003-7-24 13:02:45     標題: Re: 點先可以比多d人知道我們個網同鼓勵他們申請入會一起討論呢?

[quote:8fd56f2bd4="wychan"]如題[/quote]

我尋日上華人行派左三次 URL ...
hales 上律師樓都有派 ~

大家上律師樓同華人行 唔好怕羞 俾個 url 其他準業主 !

另外 reg 好哂 D search engine ~
咁其他業主上網會 search 到入來
作者: wychan    時間: 2003-7-24 13:04:10     標題: Re: 點先可以比多d人知道我們個網同鼓勵他們申請入會一起討論呢?

[quote:680919e676="saga"][quote:680919e676="wychan"]如題[/quote]

我尋日上華人行派左三次 URL ...
hales 上律師樓都有派 ~

大家上律師樓同華人行 唔好怕羞 俾個 url 其他準業主 !

另外 reg 好哂 D search engine ~
咁其他業主上網會 search 到入來[/quote]

好今晚上去派d先
作者: FireFire    時間: 2003-7-24 13:05:38

我知道hales已經係好多搜尋器登錄左本綱站...
另外我今日會再去華人行...到時再宣傳一下... :
作者: Tomato    時間: 2003-7-24 13:09:37

你地係派宣傳單刍定係齋講個address呢?
你地有無試過同會員相認呀?
作者: saga    時間: 2003-7-24 13:15:28

[quote:90094d5578="Tomato"]你地係派宣傳單刍定係齋講個address呢?
你地有無試過同會員相認呀?[/quote]

同呇a傾兩句 抄個 url 俾呇a算架咋  :wink:

宣傳單張 ... 又好似誇左d ...
派下咭片就好d XD

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2