藍澄灣業主社群

標題: 如果出租 你估可以租幾多$$$呎... [打印本頁]

作者: manhk167    時間: 2004-1-16 10:40:09     標題: 如果出租 你估可以租幾多$$$呎...

有海當然貴d... 但一般可以租幾多呢?
作者: manhk167    時間: 2004-2-11 10:12:08

盈翠...好似做13-14蚊尺
作者: lamlam    時間: 2004-2-11 12:07:05

@$14 for 643' [海景望到中環煙花景]
作者: kc    時間: 2004-2-11 14:27:51

:em12: my flat should be..... :em12:
作者: Cal and Cel    時間: 2004-2-11 17:38:10

你哋捨得租出去咩??????????  :?: 唔驚收唔到租咩??????????? :em01:  
作者: manhk167    時間: 2004-2-12 10:36:54

好似有個SITE有D租霸資料 你地知唔知個URL?
作者: manhk167    時間: 2004-2-12 10:42:17

中原D經紀話藍澄只可叫9.5-10.5蚊.  連傢俬可以叫多1蚊喎
作者: saga    時間: 2004-2-14 03:32:19

[quote:443b29a640="manhk167"]中原D經紀話藍澄只可叫9.5-10.5蚊.  連傢俬可以叫多1蚊喎[/quote]

正常 因為交通一定唔及盈翠o個邊
作者: saga    時間: 2004-2-14 03:35:28

等 9 號仔多d寫字樓起好 昂船洲大橋同9 號幹線完工 (都係青衣南既建設)
咁先會開始好d
作者: Solskjaer    時間: 2004-2-15 01:54:18

我又唔覺得RC呢邊交通唔方便出省城有4142A43C去葵芳/荃灣有巴士又有小巴去旅行有機場巴士去美孚車程只係5分鐘由RC去青衣城5分鐘係無可能其實可以去到美孚才轉地鐵.遲啲昂船洲大橋同9 號幹線完工可直到西九龍同沙田大圍.當然大家定義"地鐵=方便"咁就無話可說了.

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2