藍澄灣業主社群

標題: bikbark所製的聖誕蛋糕.. [打印本頁]

作者: hales    時間: 2003-12-25 19:25:55     標題: bikbark所製的聖誕蛋糕..

內文等bikbark自己再post...嘰嘰~
作者: FireFire    時間: 2003-12-25 20:27:43

咁好唔好食架.................
作者: hales    時間: 2003-12-25 22:30:48

好食~個白菇同o的雪都幾好咖~ :em19:
作者: Ho and Serene    時間: 2003-12-25 23:13:06

Wa!!  :em11: 見到都想流口水呀!入伙後你可唔可以整d俾大家食呀? :?:
作者: H and H    時間: 2003-12-25 23:23:30

賣相都好掂喎! 正!
作者: Patrick    時間: 2003-12-25 23:29:36

簡直恨死隔離 :em04:
作者: Wing and Eva    時間: 2003-12-26 03:21:00

你就好啦本人已接獲通知在rc裡本人每週可享有不同風/口味o既公仔麵 :roll:
作者: rstfung    時間: 2003-12-26 20:15:38

好像好好味道!簡直恨死隔離!!

作者: 小yen    時間: 2003-12-26 22:21:51

嘩真係高人呀 :em07: bikbark簡直掂la :em11: hales你真係lucky la可以食倒噤好食既x'mas cake真係羨慕食我la :em12: (原來我既Tiramisu好皮毛架咋 :mrgreen: )講真淨係個賣相都同我x'mas食既buffet d cake好似呀 :em11:
作者: KS    時間: 2003-12-26 22:47:59

好正啦.....好似好好味.....
我都好想食
作者: bikbark    時間: 2003-12-26 22:55:32

其實味道同普通朱古力蛋糕無乜分別,只係專登去學整聖誕樹頭餅應o下節咁咋,算係小小驚喜啦
作者: saga    時間: 2003-12-28 01:00:38

[quote:592593d85e="bikbark"]其實味道同普通朱古力蛋糕無乜分別[/quote]

剩係呢句已經知勁啦 ... 8)
作者: bunnud    時間: 2003-12-28 15:05:13

好羡慕啊!!!
作者: bikbark    時間: 2004-1-2 00:01:25

saga bunnud 你兩個咪玩o野啦!  :em16:
個蛋糕除o左係表面似樹頭之外,其實裡面真係朱古力瑞士卷
作者: diedsee    時間: 2004-1-2 00:11:31

bikbark 你收徒弟嗎??
作者: bikbark    時間: 2004-1-2 00:40:29

[quote:9cb246f3a1="diedsee"]bikbark 你收徒弟嗎??[/quote]
唔好咁講啦,第日大家一齊整蛋糕,好開心o架。
同埋我都係出去上堂先整得到o咋,我自己o向屋企整o個d完全係兩回事,會唔熟o架,驚唔驚?!  :em18:
作者: diedsee    時間: 2004-1-2 22:41:05

[quote:3e8ee1864c="bikbark"]
同埋我都係出去上堂先整得到o咋,我自己o向屋企整o個d完全係兩回事,會唔熟o架,驚唔驚?!  :em18:[/quote]

好ar!!
自從中三家政堂上晒之後 我都冇再整蛋糕lu
不過我都打算搬入RC之後再學番 :mrgreen:
作者: KS    時間: 2004-1-3 00:32:40

[quote:941d73e04f="diedsee"][quote:941d73e04f="bikbark"]
同埋我都係出去上堂先整得到o咋,我自己o向屋企整o個d完全係兩回事,會唔熟o架,驚唔驚?!  :em18:[/quote]

好ar!!
自從中三家政堂上晒之後 我都冇再整蛋糕lu
不過我都打算搬入RC之後再學番 :mrgreen:[/quote]

芝士蛋糕我識做.....
ks
作者: KS    時間: 2004-1-3 00:33:20

大家交流下啦....
ks
作者: saga    時間: 2004-1-5 15:32:06

[quote:2a3eb2a702="KS"]大家交流下啦....
ks[/quote]

聚埋開 party ~  
作者: CJ    時間: 2004-1-5 15:54:13

yeah! 不如找埋指定party屋!
作者: KS    時間: 2004-1-5 18:54:46

[quote:501563ef73="CJ"]yeah! 不如找埋指定party屋![/quote]

輪流參觀好D喎......

好想快D入伙的KS
作者: CJ    時間: 2004-1-5 19:08:05

hurrah! 藍澄天/天巒天空中party!
作者: P女    時間: 2004-1-5 21:38:27

[quote:5b1ed344ab="KS"]大家交流下啦....
ks[/quote]

好呀 交流下 我只會整cheese cake...... :roll:
作者: KS    時間: 2004-1-6 00:39:15

仲有多多款....最近吃了德國芝士cake
好重奶味....好好味.....唔知有無人識做呢!

ks

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2