藍澄灣業主社群

標題: 藍澄灣夜景 [打印本頁]

作者: Tomato    時間: 2003-7-22 22:54:30     標題: 藍澄灣夜景

由我屋企影出去的藍澄灣夜景......無加工0架!
我部機唔係好勁 所以影得唔係好清楚 (唔可以zoom lor!)
:em04:    :em04:    :em04:    :em04:
作者: dracula    時間: 2003-7-22 22:57:34

wa~ tomato 妳屋企個 view 好正呀~~ 藍澄灣都好正呀~
作者: Tomato    時間: 2003-7-22 23:02:04

以前仲正~~~~
新年睇到煙花0架!!!! :wink:
作者: dick queenie    時間: 2003-7-22 23:02:24

喂,阿茄
我想問酒店個棚柝左未呀
作者: Tomato    時間: 2003-7-22 23:15:39

:em02: 你點知我叫阿茄0架?神奇
酒店個棚未拆喎!都唔知搞緊乜! :?:
作者: Maggie Johny    時間: 2003-7-23 00:06:57

貨櫃碼頭既夜景同d"燈飾" 其實都好靚..... :em04:
作者: saga    時間: 2003-7-23 15:54:11

[quote:10d87a6d26="Tomato"]以前仲正~~~~
新年睇到煙花0架!!!! :wink:[/quote]

而家俾 RC & hotel 遮住 ~ :x
作者: Sharan    時間: 2003-7-23 17:08:53

有冇人住40幾樓以上o既向維港樓呀?

新年時,我o地可以去囧嶷遠洈寣A最好結o左婚,可以"豆"利是 :wink: 。
作者: bikbark    時間: 2003-7-23 17:13:44

[quote:7d78f4063f="Sharan"]有冇人住40幾樓以上o既向維港樓呀?

新年時,我o地可以去囧嶷遠洈寣A最好結o左婚,可以"豆"利是 :wink: 。[/quote]
好喎 有得玩(睇煙花) 又有o野拎走(利是)
作者: saga    時間: 2003-7-23 20:56:02

[quote:f562a7dbcc="bikbark"][quote:f562a7dbcc="Sharan"]有冇人住40幾樓以上o既向維港樓呀?

新年時,我o地可以去囧嶷遠洈寣A最好結o左婚,可以"豆"利是 :wink: 。[/quote]
好喎 有得玩(睇煙花) 又有o野拎走(利是)[/quote]

好 又睇 又食 又拎 :twisted:
作者: kitty Raymond    時間: 2003-7-23 22:15:23     標題: Re: 藍澄灣夜景

[quote:32d12d7d17="Tomato"]由我屋企影出去的藍澄灣夜景......無加工0架!
我部機唔係好勁 所以影得唔係好清楚 (唔可以zoom lor!)
:em04:    :em04:    :em04:    :em04:[/quote]

你係唔係住青槐樓ga 我好耐以前住青楊樓.
依家大家又做番街坊... :em02:
作者: abo and keung    時間: 2003-7-23 22:18:03     標題: Re: 藍澄灣夜景

[quote:b7b2fb2551="kitty&Raymond"][quote:b7b2fb2551="Tomato"]由我屋企影出去的藍澄灣夜景......無加工0架!
:em04:    :em04:    :em04:    :em04:[/quote]

依家大家又做番街坊... :em02:[/quote]
我太太以前都係住青楊樓架
作者: Maggie Johny    時間: 2003-7-23 22:29:17     標題: Re: 藍澄灣夜景

[quote:9c3703cf72="kitty&Raymond"][quote:9c3703cf72="Tomato"]由我屋企影出去的藍澄灣夜景......無加工0架!

張相似係由青松或青栢樓影多d....
作者: wychan    時間: 2003-7-23 22:35:16

原來呢度0甘多青衣友,話唔埋我0也0系舊同學。我0系保記0既,你0也呢?
作者: Maggie Johny    時間: 2003-7-23 22:41:42

[quote:78f92267a7="wychan"]原來呢度0甘多青衣友,話唔埋我0也0系舊同學。我0系保記0既,你0也呢?[/quote]

係真唔係呀?你又係保記? 我個學生證no. 係88M799.... 你係邊屆啦?
作者: wychan    時間: 2003-7-23 22:48:22

E! 好0野!學生証number都記得!! 我就唔知了。如果你是88年的話我畢業時你只是F.2! 不過可能你會識我,因當時我都幾出名!0喜0喜...
作者: abo and keung    時間: 2003-7-23 22:48:59

咁有無人讀吳祥川呀?
作者: diedsee    時間: 2003-7-23 23:37:12

尋人的話,要搵hales開板新forum wor
話時話...有冇人住屯門呢??? :em09:
作者: kitty Raymond    時間: 2003-7-24 12:04:09

[quote:333a74bda5="diedsee"]尋人的話,要搵hales開板新forum wor
話時話...有冇人住屯門呢??? :em09:[/quote]

我住咗屯門都有幾年.  買藍澄灣因為交通方便同埋近屋企人 但係個景就無屯門個邊咁開揚.  唉...有得有失啦 不過 so far 都覺得係得大過失.
作者: Tomato    時間: 2003-7-24 12:24:46     標題: Re: 藍澄灣夜景

[quote:00b474402c="Maggie&Johny"][quote:00b474402c="kitty&Raymond"][quote:00b474402c="Tomato"]由我屋企影出去的藍澄灣夜景......無加工0架!

張相似係由青松或青栢樓影多d....[/quote]

無獎競猜遊戲.............. :em05:
作者: Tomato    時間: 2003-7-24 12:30:52

[quote:5a15da6dee="Maggie&Johny"][quote:5a15da6dee="wychan"]原來呢度0甘多青衣友,話唔埋我0也0系舊同學。我0系保記0既,你0也呢?[/quote]

係真唔係呀?你又係保記? 我個學生證no. 係88M799.... 你係邊屆啦?[/quote]

:em02: 喂!我又係保記88年(入學)0架!邊一班0架?我可能識你喎!又可能係仇人 :em10: 我家姐細妹都係保記 :mrgreen:0架!

學diedsee話齋 不如開過新版尋人啦!

小學讀邊間呀?
作者: saga    時間: 2003-7-24 12:36:38

[quote:e817cf820a="Tomato"]
:em02: 喂!我又係保記88年(入學)0架!邊一班0架?我可能識你喎!又可能係仇人 :em10: 我家姐細妹都係保記 :mrgreen:0架!

小學讀邊間呀?[/quote]

尋人 ...
好多範疇可以尋架喎 ...
作者: kitty Raymond    時間: 2003-7-24 12:40:51

[quote:b6c56a929b="Tomato"][quote:b6c56a929b="Maggie&Johny"][quote:b6c56a929b="wychan"]原來呢度0甘多青衣友,話唔埋我0也0系舊同學。我0系保記0既,你0也呢?[/quote]

係真唔係呀?你又係保記? 我個學生證no. 係88M799.... 你係邊屆啦?[/quote]

小學讀邊間呀?[/quote]

我小學讀郭怡雅....oh long long time ago
作者: Tomato    時間: 2003-7-24 12:44:50

: 我家姐細妹就係郭怡雅......我係異類......讀已經轉左會0既“搵你信”(衛理信).....你係唔係讀青葵幼稚園呢?
作者: kitty Raymond    時間: 2003-7-24 12:53:11

唔係呀嗎 :em03:  幼稚園街坊 :?:
我幼稚園讀 kowloon 個邊 好以叫聖三一 唔係好記得la  :
作者: Tomato    時間: 2003-7-24 12:59:36

:shock: 好遠喎!
作者: hales    時間: 2003-7-24 19:56:25

[quote:31c1553b3b="diedsee"]尋人的話,要搵hales開板新forum wor
話時話...有冇人住屯門呢??? :em09:[/quote]

唔好開咁多版哇?
其實大家應該適可而止 保持返在這版內集中討論相片圖片
例如而家呢條thread 其實可以到談天說地版開一條新thread黎討論呢
養成左呢個習慣之後 以後大家想trace返o的舊post就會易好多了~~
作者: saga    時間: 2003-7-24 21:38:16

[quote:9ef8114b1f="hales"][quote:9ef8114b1f="diedsee"]尋人的話,要搵hales開板新forum wor

唔好開咁多版哇?
其實大家應該適可而止 保持返在這版內集中討論相片圖片
例如而家呢條thread 其實可以到談天說地版開一條新thread黎討論呢
養成左呢個習慣之後 以後大家想trace返o的舊post就會易好多了~~[/quote]

dracula 做野 拆 thread !  
作者: dracula    時間: 2003-7-24 23:50:15

:shock:  :shock:  :shock:

last warning~  :twisted:
作者: Agnes Henry    時間: 2003-7-26 00:28:47

個agent買樓個時已經好老實話左俾我知大概有1.5m深....呢個池唔係俾你練習做飛魚....係嬉水.... oh oh oh...... ^^
話時話...你地有冇人住低層呀....我諗d大光燈實射到入屋... 因為好近呀......小心小心...
作者: handsomekwok    時間: 2003-7-27 17:50:18

都好靚呀!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2