藍澄灣業主社群

標題: 恒昌間房櫃 [打印本頁]

作者: Teresa and Fai    時間: 2003-12-8 13:41:48     標題: 恒昌間房櫃

係恒昌度"羅"......如果唔POST得請delete

橙色部份為原本的間房櫃加長的部份
作者: Hotcake    時間: 2003-12-8 13:46:07

都幾多間數幾實用呀!
作者: Teresa and Fai    時間: 2003-12-8 13:54:26

呢個櫃用黎放普通電視.........如果由大門望入屋會見到2/3既電視機側面........(純粹我地推測)
作者: 小yen    時間: 2003-12-8 20:19:37

o衣 2/3都好出o下喎 怕唔怕唔穩陣呀 :?: 望入黎會唔會唔好睇o架 :roll: & thanks u post the photo :mrgreen:
作者: calvin and mei    時間: 2003-12-11 00:15:41

我知道他們有NEW PLAN! :  :  :  :  
作者: FireFire    時間: 2003-12-11 00:19:59

[quote:98f48fe008="calvin&mei"]我知道他們有NEW PLAN! :  :  :  :  [/quote]
咁係乜野NEW PLAN呀....好想知... :mrgreen:
作者: stephenyeong    時間: 2003-12-11 01:51:10

[quote:08f6e100da="Teresa&Fai"]呢個櫃用黎放普通電視.........如果由大門望入屋會見到2/3既電視機側面........(純粹我地推測)[/quote]

2/3既電視機側面 ?
我想會是2/3個電視機背面會出現在無電視看那邊
作者: calvin and mei    時間: 2003-12-11 02:18:41

calvin&mei 寫到:
我知道他們有NEW PLAN!     
係乜野NEW PLAN呀....好想知...

係個柜有大SIZE D ! 能夠放置大T V(OLD STYLE)有22吋長!不會看到TV側面!I CHOOSE MY FUNRITURE LA!OK LA! :em12:
作者: FireFire    時間: 2003-12-11 02:27:08

[quote:b1b416d406="calvin&mei"]
係個柜有大SIZE D ! 能夠放置大T V(OLD STYLE)有22吋長!不會看到TV側面!I CHOOSE MY FUNRITURE LA!OK LA! :em12:[/quote]
但我怕放左部電視(傳統型)個廳會窄左.. :|
作者: stephenyeong    時間: 2003-12-11 02:47:16

[quote:ed36b97802="Hotcake"]都幾多間數幾實用呀![/quote]

實用就幾實用 不過太花 有無d簡易d的option ?
作者: Teresa and Fai    時間: 2003-12-11 13:50:54

[/quote]
係個柜有大SIZE D ! 能夠放置大T V(OLD STYLE)有22吋長!不會看到TV側面!I CHOOSE MY FUNRITURE LA!OK LA! :em12:[/quote]

真的嗎????咁我就放心la...........       
作者: Patrick    時間: 2003-12-11 15:56:59

其實呢個柜放薄電視都得
同埋我睇過實物都ok
作者: Solskjaer    時間: 2003-12-12 12:51:00

有無人知道個櫃前置喇叭線係點走?
作者: saga    時間: 2003-12-12 15:12:15

[quote:e0f28755dd="Teresa&Fai"][/quote]

真的嗎????咁我就放心la...........       [/quote]

係咪先?
星期六再去問下~~
個廳會細左 (又或者間房窄左) 不過 flexible 一D 好 ~
到時想放大TV 又好 放 plasma 都好 ..

個廳細左 但個櫃厚左 d 櫃桶又可以放返多d 野 ~

佢個櫃左右兩邊個底係咪無得放野架? 浪費左空間喎..
係咪怕空心唔夠穩陣?
作者: Teresa and Fai    時間: 2003-12-13 21:33:31

我星期五去左簡傢俬........已證實呢幅圖已經係佢地個新design

櫃厚9" 即露了2/3的電視出來...................
作者: 小yen    時間: 2003-12-14 00:04:30

[quote:257dcf6e7a="saga"][quote:257dcf6e7a="Teresa&Fai"][/quote]

真的嗎????咁我就放心la...........       [/quote]

係咪先?
星期六再去問下~~
個廳會細左 (又或者間房窄左) 不過 flexible 一D 好 ~
到時想放大TV 又好 放 plasma 都好 ..

個廳細左 但個櫃厚左 d 櫃桶又可以放返多d 野 ~

佢個櫃左右兩邊個底係咪無得放野架? 浪費左空間喎..
係咪怕空心唔夠穩陣?[/quote]

以我所知左右2邊個底係1個過既櫃仔黎既 (好放得o下野架 因為我打開過黎睇 ops: (係在試範單位喥睇唔知依家會唔會改左 :?: )
作者: calvin and mei    時間: 2003-12-14 18:48:45     標題: TERESA&FAI

HI! T&F但是灣仔個MR LEE 話TV不會露出(NEW PLAN)櫃有22`厚度.YOU CAN CALL HIM 問!!!!!!I HAVE THIS PLAN LAYOUT BUT NO SCANNER AR!!!! :?:  :?: OK !

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2