藍澄灣業主社群

標題: 88F 小巴師机 [打印本頁]

作者: muimui    時間: 2014-3-29 17:04:00     標題: 88F 小巴師机

今天3月29日下午2時30分,本人在青衣街市對面小巴站,等了差不多10分鐘。見架88F從靑衣城使至小巴站前一個燈位,已經舉手而小巴師机係見到的,但都飛站,而車上係有空位的。到同日4時左又,我從RC 往青衣,上左架88F又是同一個師機。當等開車時,有一外庸走到師機位問他為什麼飛站(應該和我的程況一樣)。個師機即時用粗言罵個外庸,還落車追著外庸罵。十分離譜。我已影底個師机。可以post 比大家睇下佢個様。
作者: 肥度    時間: 2014-3-29 20:08:38

88F 既小巴服務生質素係有開始到依家都無改善過. 明白你會好吾開心, 但慢慢你會慣 !

我都曾經SEND EMAIL 去我地區議員潘生投訴,不過可能佢係自動當選既,所以對服市民既心就吾係咁大,抽水既心大D

作者: muimui    時間: 2014-3-29 20:40:58

星期一我就打去管業處投訴
作者: 肥度    時間: 2014-3-29 23:51:13

加油 !!
作者: muimui    時間: 2014-3-29 23:52:10

請問怎樣attach photo 呀
作者: kk-in-hk    時間: 2014-4-1 09:12:57

88F 營辦商     葵青聯運專線小巴有限公司
熱線 ( 辦公時間 )    2421 1389
祝您成功, 為大家出了口烏氣!! 謝謝!

http://www.td.gov.hk/tc/transpor ... s/nt_88f/index.html

亦超討厭那些為了所謂 "跑多轉" 而妄顧其他道路使用者安全的職業司機.
作者: star504    時間: 2014-4-2 12:20:11

投訴電話:
(1)政府熱線1823轉運輸署
(2)交通投訴組電話 2889 9999
作者: 肥度    時間: 2014-4-2 13:16:00

加油!!

作者: saga    時間: 2014-5-27 19:36:14

88F 服務... 其實應該要做好d ~

如果佢點對點去 MTR, 係好快 ...
佢可以走多幾轉

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2