藍澄灣業主社群

標題: 想問問關於泳池.... [打印本頁]

作者: ringo418    時間: 2013-4-23 15:39:52     標題: 想問問關於泳池....

hello, 我係新黎架!  
想問問泳池開放時間, 係咪而家仲未開架 ?
另外係咪要入會 (所會), 先可以再比錢游水 ?
定係唔駛join 會所, 都可以游水呢 ?
游池入口o係邊架 ?  
另外空中花園又o係邊度入架 ? 要行入酒店 ??
好多問題, 先唔該各位 !! thx !!
作者: rstfung    時間: 2013-4-24 12:27:13

泳池不用入會, 逐次收費, 泳池通告應該出咗, 大堂報告板有講開放時間及詳情.

游池入口在L3, 每座最右邊部升降機(有突字嗰部) 可以直達.

空中花園在酒店6樓, 任何一間酒店升降機6字, 嗰度係公共空間, 可以自由出入.
作者: grassman    時間: 2013-4-25 17:43:49

空中花園有BBQ爐租用添!
作者: ringo418    時間: 2013-4-29 15:34:17

謝謝兩位 !!

尋日4 點幾上左去空中花園由頭行到尾...
一個人都無..... 設施好似做緊維修o甘...
感覺好似封左未開放o甘
作者: unicorn    時間: 2013-5-1 22:52:08

謝謝兩位 !!

尋日4 點幾上左去空中花園由頭行到尾...
一個人都無..... 設施好似做緊維修o甘...
感覺好似 ...
ringo418 發表於 2013-4-29 15:34

由第一日已經無人去
作者: 一家四口    時間: 2013-6-7 20:28:33

空中花園有BBQ爐租用添!
grassman 發表於 2013-4-25 17:43

Grassman, 你漏左兩個字......正確係"爛鬼"BBQ爐
作者: grassman    時間: 2013-6-9 17:40:26

我見早排都有人用喎!
作者: 一家四口    時間: 2013-6-11 18:34:03

始終有人用既, 例如未用過既, 可能想去試下。
但真火始終有FEEL D, 會所呢D太慢......可能我食得快, 我頂唔字囉...HAHA
作者: grassman    時間: 2013-6-16 00:35:42

我也同意明火好D!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2