藍澄灣業主社群

標題: 酒店又係用分體冷氣 [打印本頁]

作者: MangoMango    時間: 2003-11-18 15:09:35     標題: 酒店又係用分體冷氣

點解d酒店房好似都係分體冷氣...  冇中央冷氣好似cheap o左d
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2003-11-19 11:49:05

喵~
唔係呀話?!
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2003-11-19 12:06:45

喵~
o岩o岩發現酒店窗口有冷氣機水塔 睇o黎酒店係用分體式冷氣...
作者: dick queenie    時間: 2003-11-19 12:19:29

頂~~~
搵鬼住咩!
作者: Hotcake    時間: 2003-11-19 14:11:41

用分體式冷氣都有好處呀可以減低疾病大規模傳播的機會!
作者: Ray    時間: 2003-11-19 15:06:50

[quote:bb3eb98d0a="Hotcake"]用分體式冷氣都有好處呀可以減低疾病大規模傳播的機會![/quote]

100% Correct..... and reduce energy loss in the network.
作者: manhk167    時間: 2003-11-24 10:51:41

會唔會係變做出租apartment既步處?  咁咪直接影響我地d租金上限同回報?
作者: Teresa and Fai    時間: 2003-11-24 13:04:22

[quote:2b8b7e5b15="manhk167"]會唔會係變做出租apartment既步處?  咁咪直接影響我地d租金上限同回報?[/quote]

都有可能..........但唔同既.......我地呢邊有得玩煮飯仔而且又有房........適合一家大細居住.......至於佢個邊就適合單身人士居住..............
作者: dick queenie    時間: 2003-11-24 14:15:44

總合以上意見,我們買的.....是藍澄灣。不是酒店..............。
理鬼得佢起成點,況且它的存在目的,是作為九號仔屏障用途(好極有限)。
太過在意佢係點係點,都只是無病呻吟唉。
最好冇人住....唔使同人share我地既會所設施。
藍澄灣正就得架啦。
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2003-11-24 14:31:48

喵~
好似有d偏激 但又幾中肯.....!! (都唔知自己講乜)
作者: Simpsons    時間: 2003-11-24 23:36:30

同意 佢比一個屏障靚就 ok 啦 ! :roll:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2