藍澄灣業主社群

標題: 有冇人車? [打印本頁]

作者: Patrick    時間: 2003-10-24 22:10:07     標題: 有冇人車?

想統計下有幾多人車乜野車?
作者: Teresa and Fai    時間: 2003-10-24 22:28:26     標題: Re: 有冇人車?

[quote:f6a3374f7d="atrick"]想統計下有幾多人車乜野車?[/quote]

我地有2架綿羊仔.2架都係vespa.........不過入伙後可能會放棄一架..............
作者: FireFire    時間: 2003-10-24 22:49:12

我有架日產sss...但係就快唔要..... :cry: 因為有左RC....
另外而家考緊電單車.......(強制試中)心水係ET-8.........
作者: Patrick    時間: 2003-10-24 23:12:54

icic
我都好鍾意電單車
不過我冇牌.
作者: FireFire    時間: 2003-10-24 23:16:40

[quote:f76864333a="atrick"]icic
我都好鍾意電單車
不過我冇牌.[/quote]
一齊去考啦......... :mrgreen:
作者: Patrick    時間: 2003-10-24 23:18:52

[quote:367169e6b4="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:367169e6b4="atrick"]icic
我都好鍾意電單車
不過我冇牌.[/quote]
一齊去考啦......... :mrgreen:[/quote]

十年八年前已經考過兩次..... :em01:
作者: Patrick    時間: 2003-10-24 23:20:11

都係私家車算了   :em08:
作者: FireFire    時間: 2003-10-24 23:32:51

[quote:98729bd84b="atrick"]都係私家車算了   :em08:[/quote]
我都想開私家車....但好重皮.... :|
養架車=養個細路仔.... :roll:
作者: Patrick    時間: 2003-10-24 23:46:10

[quote:60d1f7b0f5="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:60d1f7b0f5="atrick"]都係私家車算了   :em08:[/quote]
我都想開私家車....但好重皮.... :|
養架車=養個細路仔.... :roll:[/quote]

咁又係...
所以買左RC後有排都唔駛旨意換 '仔' :mrgreen:
作者: gp    時間: 2003-10-25 23:54:10

有一部舊款accord.
你o地會為rc而放棄部車 但係我老頂就剛相反 佢會為o左部車而放棄rc! 所以我為o左保住rc 首要任務就係要同佢大婆按排一個容身之所......我做亞二o既真係慘 :em01:
作者: Patrick    時間: 2003-10-26 03:31:22

[quote:e70a85eba1="gp"]有一部舊款accord.
你o地會為rc而放棄部車 但係我老頂就剛相反 佢會為o左部車而放棄rc! 所以我為o左保住rc 首要任務就係要同佢大婆按排一個容身之所......我做亞二o既真係慘 :em01:[/quote]

擺係兩舊水爛地停車場咪得 law.
作者: hales    時間: 2003-10-26 10:10:18

[quote:adfcb35196="atrick"][quote:adfcb35196="gp"]有一部舊款accord.
你o地會為rc而放棄部車 但係我老頂就剛相反 佢會為o左部車而放棄rc! 所以我為o左保住rc 首要任務就係要同佢大婆按排一個容身之所......我做亞二o既真係慘 :em01:[/quote]

擺係兩舊水爛地停車場咪得 law.[/quote]

果頭都冇喎...........
最近爛地車場應該係葵芳近貸櫃碼頭路之前
加德士油站旁邊 月租好似800蚊
作者: Patrick    時間: 2003-10-26 10:30:42

有呀 係 RC 附近 近第一座 私家車 $200 不過好似暫時未啟用.
作者: gp    時間: 2003-10-26 11:06:13

[quote:232b5206af="atrick"][quote:232b5206af="gp"]有一部舊款accord.

擺係兩舊水爛地停車場咪得 law.[/quote]

咁樣做佢會殺o左我o家 :em16:
作者: Amy Poon    時間: 2003-10-26 23:17:51

Because of RC I was sold my dream car.... :em01:
作者: Solskjaer    時間: 2003-10-28 16:37:14

sold la my EG8 .

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2