藍澄灣業主社群

標題: 有冇人有收賣佬電話?? [打印本頁]

作者: diedsee    時間: 2010-3-1 12:35:46     標題: 有冇人有收賣佬電話??

有冇人有收賣佬電話????
作者: grassman    時間: 2010-3-1 22:07:20

Billy!
作者: diedsee    時間: 2010-3-1 22:14:05

佢唔會回收我部洗衣機啦
作者: 濠仔    時間: 2010-3-1 22:55:04

頭先聽座頭講....呢幾日好多人跳掣跳到要換洗e機....
你都係一份子???
作者: vivian    時間: 2010-3-1 23:12:52

下,唔係呱? 咁就死左架喇  
下周轉冷喇,等埋下周先宣佈死亡。
作者: diedsee    時間: 2010-3-1 23:43:48

頭先聽座頭講....呢幾日好多人跳掣跳到要換洗e機....
你都係一份子???
濠仔 發表於 2010-3-1 22:55

係, 不過我初初唔知同潮濕有關, 但開幾次都跳, 加上一星期前已經 short 左一次, 所以決定換部好d的
作者: 濠仔    時間: 2010-3-2 00:04:55

係, 不過我初初唔知同潮濕有關, 但開幾次都跳, 加上一星期前已經 short 左一次, 所以決定換部好d的
diedsee 發表於 2010-3-1 23:43

你係咪"完"裝位???呢個size難唔難搵機???
作者: annieannie    時間: 2010-3-2 11:09:55

我用緊西門子,不過要拆左頂果塊野先放得入
作者: wing102    時間: 2010-3-2 18:11:27

西門子? Can tell what model is it? thanks
作者: 我係小忌廉    時間: 2010-3-2 23:33:27

西門子? Can tell what model is it? thanks
wing102 發表於 2010-3-2 18:11

所有西門子牌子系列都有飛頂設計, 不過要加$$, 所以原洗衣機位如果買西門子飛頂蓋系列一定放得入....

飛頂蓋上面會用不銹鋼板覆蓋住架...
作者: 我係小忌廉    時間: 2010-3-2 23:37:15

P.S. 本人建議去THE BEST 買洗衣機, 因為洗衣機日日都要用, 而且係THE BEST 到買加$$有5年保養, 如果有野壊左, 要修理費用全部有得陪(唔洗俾$$)

最近THE BEST 要去奧海二期

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2