藍澄灣業主社群

標題: 問︰朝早派報紙/雜誌服務 [打印本頁]

作者: wwhassupp    時間: 2008-7-8 11:40:46     標題: 問︰朝早派報紙/雜誌服務

請問我地大廈有冇朝早派報紙/雜誌服務呢?可以搵邊間報紙舖?
謝謝!
作者: grassman    時間: 2008-7-8 12:54:12

ee.. 你Login OK啦?

派報紙/雜誌服務可向RC商場的嘉x雜誌社查詢,每朝7時派發!
作者: wwhassupp    時間: 2008-7-8 13:49:17

[quote:8f6e828d8a="grassman"]ee.. 你Login OK啦?

派報紙/雜誌服務可向RC商場的嘉x雜誌社查詢,每朝7時派發![/quote]

係呀~~ 早一兩個禮拜前已試過login了~ thx~

您都有訂報紙? 咁係唔係派到屋企門口?
作者: grassman    時間: 2008-7-8 14:21:59

[quote:a4ff4329d0="wwhassupp"]咁係唔係派到屋企門口?[/quote]

Of course!

廣告時間:經我referral訂星島仲有額外優惠+超市禮卷添! :mrgreen:
作者: wwhassupp    時間: 2008-7-8 15:38:44

[quote:8b2b286cc0="grassman"][quote:8b2b286cc0="wwhassupp"]咁係唔係派到屋企門口?[/quote]

Of course!

廣告時間:經我referral訂星島仲有額外優惠+超市禮卷添! :mrgreen:[/quote]

東方/太陽/蘋果有冇優惠?
雜誌又有冇呢?
:em12:  :em12:
作者: grassman    時間: 2008-7-8 16:17:11

NO!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2