藍澄灣業主社群

標題: 就快失業 [打印本頁]

作者: Jess and Burns    時間: 2008-2-26 16:29:15     標題: 就快失業

辭左職 我就快失業  :shock:
好心人快d 接濟下我  :face13:
作者: wychan    時間: 2008-2-26 16:36:35

搵你老公啦...
作者: Jess and Burns    時間: 2008-2-26 16:39:26

[quote:8ca57805c7="wychan"]搵你老公啦...[/quote]

你......... :sweat:
咩野隣居黎架?
又話呢度d 隣居好好人既?  :sweat:
作者: grassman    時間: 2008-2-26 17:28:39

自己辭職,係咪應該恭喜你先.琠O!

再者,你老公份新工咁正,恨死人!
作者: wychan    時間: 2008-2-26 17:34:04

[quote:78e4cfa29e="grassman"]自己辭職,係咪應該恭喜你先.琠O!

再者,你老公份新工咁正,恨死人![/quote]

咁咪係......

(佢份o麥工o尼架 係唔係16萬月薪 又唔使大學學位o個份呀?)
作者: grassman    時間: 2008-2-26 17:37:06

[quote:d44ad85c8e="wychan"](佢份o麥工o尼架 係唔係16萬月薪 又唔使大學學位o個份呀?)[/quote]

你冇去個Press con 咩?
作者: Jess and Burns    時間: 2008-2-26 17:40:00

[quote:b50112e6bc="grassman"]自己辭職,係咪應該恭喜你先.琠O!

:sweat:

你捉字塞 !!

辭工都係就黎無野做 咁即係失業羅  :zdevil:

唔o岩嗎?

唔好怪我 因為我天真同埋傻  :nowords:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2008-2-26 17:42:12

[quote:7569b367f1="Jess&Burns"]
唔好怪我 因為我天真同埋傻  :nowords:[/quote]
乜妳近排有出閃卡咩?! :
作者: Jess and Burns    時間: 2008-2-26 17:48:55

[quote:47417e1e7f="Jeffrey & Shirley"][quote:47417e1e7f="Jess&Burns"]
唔好怪我 因為我天真同埋傻  :nowords:[/quote]
乜妳近排有出閃卡咩?! :[/quote]

請注意前文後理 同閃卡係無關係既  :em16:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2008-2-26 18:05:58

[quote:10a026225c="Jess&Burns"][quote:10a026225c="Jeffrey & Shirley"][quote:10a026225c="Jess&Burns"]

請注意前文後理 同閃卡係無關係既  :em16:[/quote]
係喎!近排受外界影響太深,我決定無限期退出討論。 :dead:
作者: Jess and Burns    時間: 2008-2-26 18:09:58

[quote:d5d4d0cc02="Jeffrey & Shirley"][quote:d5d4d0cc02="Jess&Burns"][quote:d5d4d0cc02="Jeffrey & Shirley"][quote:d5d4d0cc02="Jess&Burns"]

請注意前文後理 同閃卡係無關係既  :em16:[/quote]
係喎!近排受外界影響太深,我決定無限期退出討論。 :dead:[/quote]

証明事件除了影響時下年青人之外
成年人都有份!

真係影響深遠呀~

唔怪得d 學校話要列入教學項目之一  :sweat:
作者: grassman    時間: 2008-2-26 18:30:22

[quote:84d6070316="Jess&Burns"][quote:84d6070316="grassman"]自己辭職,係咪應該恭喜你先.琠O!

你捉字塞 !!

唔o岩嗎?

唔係捉你字塞,自己遞信辭工,可能係:
1. 公司太衰,辭工可以脫苦海,恭喜你了!
2. 有好工跳槽,恭喜你了!
3. 有老公養,做少奶奶,恭喜你了!
4. 等生仔,更加恭喜你了!
作者: Jess and Burns    時間: 2008-2-27 13:07:45

[quote:cc71df8c29="grassman"][quote:cc71df8c29="Jess&Burns"][quote:cc71df8c29="grassman"]自己辭職,係咪應該恭喜你先.琠O!

你捉字塞 !!

唔o岩嗎?

唔係捉你字塞,自己遞信辭工,可能係:
1. 公司太衰,辭工可以脫苦海,恭喜你了!
2. 有好工跳槽,恭喜你了!
3. 有老公養,做少奶奶,恭喜你了!
4. 等生仔,更加恭喜你了![/quote]

讓你辛苦想了4個理由
竟然沒有一個理由合用
實在很抱歉  :shock:

本人的理由只不過是......想放下長假 休息下
作者: BLUE    時間: 2008-3-9 21:29:38

依家想搵份好工  好難

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2