藍澄灣業主社群

標題: 聖誕節 / 除夕有冇活動呀? [打印本頁]

作者: Robert    時間: 2007-11-20 11:06:24     標題: 聖誕節 / 除夕有冇活動呀?

如題
~~請發表意見!
作者: P女    時間: 2007-11-20 23:30:47

想探下Robert仔... :zdevil:
作者: Robert    時間: 2007-11-21 09:30:59

[quote:5eb2601891="女"]想探下Robert仔... :zdevil:[/quote]
幾時都可以啦!
作者: milk    時間: 2007-11-21 20:51:10

[quote:f526553d20="Robert"][quote:f526553d20="女"]想探下Robert仔... :zdevil:[/quote]
幾時都可以啦! [/quote] :mrgreen: p女,咁就今晚零晨三點見啦~................................................................餵夜奶呀 :nowords:
作者: P女    時間: 2007-11-22 09:28:02

呢個時期我已經過左 終於輪到你啦.... :mrgreen:

[quote:ca5929dfa4="milk"][quote:ca5929dfa4="Robert"][quote:ca5929dfa4="女"]想探下Robert仔... :zdevil:[/quote]
幾時都可以啦! [/quote] :mrgreen: p女,咁就今晚零晨三點見啦~................................................................餵夜奶呀 :nowords:[/quote]
作者: Winnie the Pooh    時間: 2007-11-22 10:17:48

[quote:a967f90392="女"]呢個時期我已經過左 終於輪到你啦.... :mrgreen:

[quote:a967f90392="milk"][quote:a967f90392="Robert"][quote:a967f90392="女"]想探下Robert仔... :zdevil:[/quote]
幾時都可以啦! [/quote] :mrgreen: p女,咁就今晚零晨三點見啦~................................................................餵夜奶呀 :nowords:[/quote][/quote]

我哋直頭冇經過呢個時期
因為佢(小 Winnie the Pooh)一開始就冇食夜奶
我哋11:00pm餵完佢佢就訓到6:00am........... h:  h:  h:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-11-22 14:01:47

o係我心目中最忙既朱生你,都竟然可以出到哩個 post。利害!利害! :em11:

我同 Shirley 就可能繼續係 RC 守候,等聖誕老人送禮品比我地。(雖然等左咁多年都無)
所以無乜好做,(亦可能因為二座會所近幾個月已結業所引致) :
咁!你有乜推介比大家呢? :wink:
作者: grassman    時間: 2007-11-22 14:17:42

[quote:a7b1554c75="Jeffrey & Shirley"]o係我心目中最忙既朱生你,都竟然可以出到哩個 post。利害!利害! :em11:

我同 Shirley 就可能繼續係 RC 守候,等聖誕老人送禮品比我地。(雖然等左咁多年都無)
所以無乜好做,(亦可能因為二座會所近幾個月已結業所引致) :
咁!你有乜推介比大家呢? :wink:[/quote]

你唔明架啦!初為人父,第一次同BB過聖誕,心情係有D....... ops:
作者: Robert    時間: 2007-11-22 14:29:04

[quote:8c5264e94d="grassman"][quote:8c5264e94d="Jeffrey & Shirley"]o係我心目中最忙既朱生你,都竟然可以出到哩個 post。利害!利害! :em11:

你唔明架啦!初為人父,第一次同BB過聖誕,心情係有D....... ops:[/quote]
有D咩呀? :roll:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-11-22 14:30:10

[quote:18f0d57006="grassman"][quote:18f0d57006="Jeffrey & Shirley"]o係我心目中最忙既朱生你,都竟然可以出到哩個 post。利害!利害! :em11:

你唔明架啦!初為人父,第一次同BB過聖誕,心情係有D....... ops:[/quote]
雖然我未為人父,都想知道有D....... 乜?
作者: grassman    時間: 2007-11-22 14:49:56

有D野! :mrgreen:
作者: milk    時間: 2007-11-22 22:52:06

[quote:7fa8b85d9e="女"]呢個時期我已經過左 終於輪到你啦.... :mrgreen: [/quote]
嘩~風涼話呀~ :em01:

咁妳個囡囡o係幾大先戒夜奶呀?

[quote:7fa8b85d9e="Winnie the Pooh"]我哋直頭冇經過呢個時期
因為佢(小 Winnie the Pooh)一開始就冇食夜奶
我哋11:00pm餵完佢佢就訓到6:00am........... h:  h:  h:[/quote]您地好幸運呢 :face13:
作者: P女    時間: 2007-11-23 12:12:38

[quote="milk"][quote:6740536a9a="女"]呢個時期我已經過左 終於輪到你啦.... :mrgreen: [/quote]
嘩~風涼話呀~ :em01:

咁妳個囡囡o係幾大先戒夜奶呀?

而家天氣咁涼 我講乜你都覺得涼涼地.... :
我返左工之後0個個星期佢自已戒左夜奶啦..
作者: 一家四口    時間: 2007-11-23 14:23:00

[quote:0e703ecfe7="Winnie the Pooh"][quote:0e703ecfe7="女"]呢個時期我已經過左 終於輪到你啦.... :mrgreen:

[quote:0e703ecfe7="milk"][quote:0e703ecfe7="Robert"][quote:0e703ecfe7="女"]想探下Robert仔... :zdevil:[/quote]
幾時都可以啦! [/quote] :mrgreen: p女,咁就今晚零晨三點見啦~................................................................餵夜奶呀 :nowords:[/quote][/quote]

我哋直頭冇經過呢個時期
我哋11:00pm餵完佢佢就訓到6:00am........... h:  h:  h:[/quote]

會唔會你地太爛訓 個BB喊極你地都唔醒 就當佢唔食夜奶咋  :
作者: Winnie the Pooh    時間: 2007-11-23 16:09:00

[quote:6d6acd7c4d="一家四口"][quote:6d6acd7c4d="Winnie the Pooh"][quote:6d6acd7c4d="女"]呢個時期我已經過左 終於輪到你啦.... :mrgreen:

[quote:6d6acd7c4d="milk"][quote:6d6acd7c4d="Robert"][quote:6d6acd7c4d="女"]想探下Robert仔... :zdevil:[/quote]

我哋直頭冇經過呢個時期
我哋11:00pm餵完佢佢就訓到6:00am........... h:  h:  h:[/quote]

會唔會你地太爛訓 個BB喊極你地都唔醒 就當佢唔食夜奶咋  :[/quote]

冇可能啦.....
BB喊仲勁過個鐘....... :sweat:  :sweat:  :sweat:
作者: grassman    時間: 2007-11-23 23:02:51

講返正題,好似個個都有自己節目,除J&S外,冇人有回應! :poor:
作者: Robert    時間: 2007-11-24 09:54:39

[quote:ad47301323="grassman"]講返正題,好似個個都有自己節目,除J&S外,冇人有回應! :poor:[/quote]
亞草,請你將今朝我同你既對話修飾o下,再打出o黎嗯!

作者: grassman    時間: 2007-11-27 10:20:23

[quote:210b16d855="Robert"][quote:210b16d855="grassman"]講返正題,好似個個都有自己節目,除J&S外,冇人有回應! :poor:[/quote]
亞草,請你將今朝我同你既對話修飾o下,再打出o黎嗯!
[/quote]

我時運高,睇唔到呢個post!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2