藍澄灣業主社群

標題: 大家係咪無人抹車呀? [打印本頁]

作者: GT    時間: 2007-11-9 22:22:46     標題: 大家係咪無人抹車呀?

露天姓盧0個個好耐無抹車la tel又唔通 係咪唔做呢?
作者: frankiesuen    時間: 2007-11-9 23:28:27

係呀上星期都冇抹車la電話都一樣唔通但我見到好似有d車好似有抹因為水潑拉高左什麼原因呢但又比左收錢果個信封
作者: GT    時間: 2007-11-9 23:47:22

[quote:d2b1633b7b="frankiesuen"]係呀上星期都冇抹車la電話都一樣唔通但我見到好似有d車好似有抹因為水潑拉高左什麼原因呢但又比左收錢果個信封[/quote]

搞到架車成架地盤泥車甘 其實佢成日都抹車唔準時 真想換第二個 有人有好介紹嗎?
作者: GT    時間: 2007-11-9 23:48:22

個場應唔只佢一個抹車
作者: frankiesuen    時間: 2007-11-10 14:41:24

又唔係抹得干淨,算吧不如自己開車出油站過汽車屋好過
作者: GT    時間: 2007-11-10 18:56:08

唉...今日我忍唔住左去車房洗 又.?琣洧鴗@間新抹車卡片 一於轉台!
作者: Patrick Cherry    時間: 2007-11-12 22:32:08

[quote:2278642bb1="GT"]唉...今日我忍唔住左去車房洗 又.?琣洧鴗@間新抹車卡片 一於轉台! [/quote]我部車都係同一命運 污糟透了.請問你轉咗未呀  可否pm 資料給我.. 一於轉台.
作者: GT    時間: 2007-11-15 00:29:21

[quote:e09cd146a9="atrick & Cherry"][quote:e09cd146a9="GT"]唉...今日我忍唔住左去車房洗 又.?琣洧鴗@間新抹車卡片 一於轉台! [/quote]我部車都係同一命運 污糟透了.請問你轉未呀  可否pm 資料給我.. 一於轉台.[/quote]

佢禽日又抹反車 仲0係收錢個信封度話" 因有事收少半個月費用 比佢吹賬!
:em20:
有開資料己PM比你la!!
作者: Patrick Cherry    時間: 2007-11-16 00:35:46

[quote:269ed9cd8a="GT"][quote:269ed9cd8a="atrick & Cherry"][quote:269ed9cd8a="GT"]唉...今日我忍唔住左去車房洗 又.?琣洧鴗@間新抹車卡片 一於轉台! [/quote]我部車都係同一命運 污糟透了.請問你轉未呀  可否pm 資料給我.. 一於轉台.[/quote]

佢禽日又抹反車 仲0係收錢個信封度話" 因有事收少半個月費用 比佢吹賬!
有開資料己PM比你la!![/quote]係嗎 我2日都没用過車了.  等我睇吓先.  係啦 你pm比我的資料收到la 謝謝. 如果姓盧的繼續抺車 咁就算啦. 生不如熟..
作者: GT    時間: 2007-11-16 02:13:47

[quote:af8cac90ab="atrick & Cherry"][quote:af8cac90ab="GT"][quote:af8cac90ab="atrick & Cherry"][quote:af8cac90ab="GT"]唉...今日我忍唔住左去車房洗 又.?琣洧鴗@間新抹車卡片 一於轉台! [/quote]我部車都係同一命運 污糟透了.請問你轉未呀  可否pm 資料給我.. 一於轉台.[/quote]

有開資料己PM比你la!![/quote]係嗎 我2日都没用過車了.  等我睇先.  係啦 你pm比我的資料收到la 謝謝. 如果姓盧的繼續抺車 咁就算啦. 生不如熟..[/quote]

Yes give him last chance :zdevil:
作者: Eddy Lam    時間: 2007-11-16 17:45:06

想問下搵人抺車係幾錢呀?
作者: grassman    時間: 2007-11-16 17:57:00

[quote:1fbe3bd82e="Eddy Lam"]想問下搵人抺車係幾錢呀?[/quote]

咁快厭o拿! :
作者: rstfung    時間: 2007-11-16 17:59:39

i want too!  can you pm me too?

[quote:19caf56991="GT"]唉...今日我忍唔住左去車房洗 又.?琣洧鴗@間新抹車卡片 一於轉台! [/quote]
作者: GT    時間: 2007-11-17 18:12:41

[quote:3e60d2e194="rstfung"]i want too!  can you pm me too?

[quote:3e60d2e194="GT"]唉...今日我忍唔住左去車房洗 又.?琣洧鴗@間新抹車卡片 一於轉台! [/quote][/quote]

Already PM to you la
作者: GT    時間: 2007-11-17 18:13:46

[quote:e48051944c="Eddy Lam"]想問下搵人抺車係幾錢呀?[/quote]

1800cc以下: 每日抹(一至六) $270 一三五抹 $200 逢四抹$120
作者: Eddy Lam    時間: 2007-11-18 20:10:06

[quote:17a309dee5="grassman"][quote:17a309dee5="Eddy Lam"]想問下搵人抺車係幾錢呀?[/quote]

咁快厭o拿! :[/quote]

我都唔明 我每次用完車都會用車"com'但係d塵都會走到入去 仲要係勁多嗰隻... :dead:
作者: Eddy Lam    時間: 2007-11-18 20:11:15

[quote:4e27c9608c="GT"][quote:4e27c9608c="Eddy Lam"]想問下搵人抺車係幾錢呀?[/quote]

1800cc以下: 每日抹(一至六) $270 一三五抹 $200 逢四抹$120[/quote]

麻煩你PM佢個電話俾我. Thanks!  
作者: GT    時間: 2007-11-22 18:22:49

[quote:6cd46fd108="Eddy Lam"][quote:6cd46fd108="GT"][quote:6cd46fd108="Eddy Lam"]想問下搵人抺車係幾錢呀?[/quote]

1800cc以下: 每日抹(一至六) $270 一三五抹 $200 逢四抹$120[/quote]

麻煩你PM佢個電話俾我. Thanks!  [/quote]

PMed thx!! :em19:
作者: Eddy Lam    時間: 2007-11-22 22:20:43

[quote:cdb8bc9ee2="GT"][quote:cdb8bc9ee2="Eddy Lam"][quote:cdb8bc9ee2="GT"][quote:cdb8bc9ee2="Eddy Lam"]想問下搵人抺車係幾錢呀?[/quote]

麻煩你PM佢個電話俾我. Thanks!  [/quote]

PMed thx!! :em19:[/quote]

收到! 唔該晒!  
作者: Arbee    時間: 2007-12-4 13:33:48

[quote:f773d980ad="GT"][quote:f773d980ad="Eddy Lam"]想問下搵人抺車係幾錢呀?[/quote]

滿意嗎? 我成日覺得佢會抹得唔干靜. 仲分分鐘整花架車.
作者: 公公婆婆    時間: 2007-12-7 03:29:08

[quote:a2d960b2be="GT"][quote:a2d960b2be="Eddy Lam"]想問下搵人抺車係幾錢呀?[/quote]

係咪抹得好架?之前0個間好污糟已經停左!
作者: GT    時間: 2007-12-7 20:17:28

其實麻麻地咋......我抹0個個 $150/月 一星期2次 志在好過唔抹lor 又唔想自己抹. 有第個抹得乾淨同準時 我會轉架
作者: GT    時間: 2007-12-7 20:18:42

[quote:a0f80c2511="公公婆婆"][quote:a0f80c2511="GT"][quote:a0f80c2511="Eddy Lam"]想問下搵人抺車係幾錢呀?[/quote]

係咪抹得好架?之前0個間好污糟已經停左![/quote]

係咪姓Lo 個呢?  :

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2