藍澄灣業主社群

標題: Hello ~~ [打印本頁]

作者: Ayany    時間: 2007-10-18 11:36:37     標題: Hello ~~

各位好嗎 我下個月會搬黎同大家做鄰居la...請多多指教 h:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-10-18 11:41:13     標題: Re: Hello ~~

[quote:65df06cd51="Ayany"]各位好嗎 我下個月會搬黎同大家做鄰居la...請多多指教 h:[/quote]
歡迎!歡迎!
你好!你住邊座呀! :wink:
作者: Ayany    時間: 2007-10-18 11:52:23

Hi..Jeffrey & Shirley
我住一座11月尾就搬會入黎la~~
作者: diedsee    時間: 2007-10-18 12:06:12

Halo I am also live in Tower 1
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-10-18 12:22:21

[quote:edcf786c18="Ayany"]Hi..Jeffrey & Shirley
我住一座11月尾就搬會入黎la~~[/quote]
我住二座,將來得閑一齊聯誼下吖!
作者: Eddy Lam    時間: 2007-10-18 12:25:08

Welcome ar!!!

請問... 你踢波嗎?  ops:
作者: grassman    時間: 2007-10-18 12:30:16

[quote:7b002f24c5="Jeffrey & Shirley"][quote:7b002f24c5="Ayany"]Hi..Jeffrey & Shirley
我住二座,將來得閑一齊聯誼下吖! [/quote]

仲可以上黎講下道理!
作者: Ayany    時間: 2007-10-18 12:30:29

Hi...diedsee
我哋係同一座..我住25樓ar..你呢?
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-10-18 12:37:38

[quote:939383e055="grassman"][quote:939383e055="Jeffrey & Shirley"][quote:939383e055="Ayany"]Hi..Jeffrey & Shirley
我住二座,將來得閑一齊聯誼下吖! [/quote]

仲可以上黎講下道理![/quote]
我吾建議!因為這裡講道理會輸 9 成! : (我已經是個例子) :nowords:
我建議聯誼就算。
咁 Ayany 你個 login name 應該點讀,還是有其他稱呼呢? :wink:
作者: wychan    時間: 2007-10-18 12:42:27

歡迎!歡迎!
作者: Ayany    時間: 2007-10-18 12:44:29

[quote:d3e7c2f660="Eddy Lam"]Welcome ar!!!

請問... 你踢波嗎?  ops:[/quote]

我唔識踢波ar... 但我會多d上黎同大家一齊吹水ga
作者: Ayany    時間: 2007-10-18 14:45:11

仲可以上黎講下道理![/quote]
我吾建議!因為這裡講道理會輸 9 成! : (我已經是個例子) :nowords:
我建議聯誼就算。
咁 Ayany 你個 login name 應該點讀,還是有其他稱呼呢? :wink:[/quote]

um....我都唔係好識讀....
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-10-18 15:32:34

[quote:c61720a021="Ayany"]
[quote:c61720a021="Jeffrey & Shirley"]
咁 Ayany 你個 login name 應該點讀,還是有其他稱呼呢? :wink:[/quote]
um....我都唔係好識讀....[/quote]
:em18:
另外,如果已經收左樓的話,而且你仲有興趣游水的話就襯早,因為泳池應該開到月尾咋喎! :wink:
作者: Ayany    時間: 2007-10-18 16:11:22

[quote:206ed657d7="Jeffrey & Shirley"][quote:206ed657d7="Ayany"]
[quote:206ed657d7="Jeffrey & Shirley"]
um....我都唔係好識讀....[/quote]
:em18:
另外,如果已經收左樓的話,而且你仲有興趣游水的話就襯早,因為泳池應該開到月尾咋喎! :wink:[/quote]

多謝提點...咁會所係吾係要買月票ga...要幾$ :?: 有乜嘢玩ga :?:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-10-18 16:35:56

[quote:ad7d42fe44="Ayany"]
多謝提點...咁會所係吾係要買月票ga...要幾$ :?: 有乜嘢玩ga :?:[/quote]

以下是一部份資料:
會籍月費(由每月1號至該月最後一日)為$150,包括四位主會員,其後每位副會員為每月$100
可到藍澄會接待處以支票或八達通繳付會籍月費(支票抬頭: 黃埔物業管理有限公司)
五歲或以上兒童須以其個人住戶證及會籍使用會所設施
查詢及預訂設施,致電藍澄會3165 1100 與會所職員聯絡
作者: Ayany    時間: 2007-10-18 16:52:03

[quote:b12dcea253="Jeffrey & Shirley"][quote:b12dcea253="Ayany"]
多謝提點...咁會所係吾係要買月票ga...要幾$ :?: 有乜嘢玩ga :?:[/quote]

以下是一部份資料:
會籍月費(由每月1號至該月最後一日)為$150,包括四位主會員,其後每位副會員為每月$100
可到藍澄會接待處以支票或八達通繳付會籍月費(支票抬頭: 黃埔物業管理有限公司)
查詢及預訂設施,致電藍澄會3165 1100 與會所職員聯絡[/quote]

:em05: !!我屋企得2個人..冇4個人woo...點算ar?
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-10-18 16:56:38

舞‧武藝會館
面積約1000平方尺,備有DVD機、揚聲器及可接駁麥克風,可容納30人作練習舞蹈或武術之用。

多功能廳
備有大圓桌,另場地備有一套DVD機、錄影機、天花揚聲器、投射器及螢幕以供宴會、派對或會議之用。
廳1及廳2可貫通或獨立租用。

陽光健身室
陽光健身室設有完善的健身器材。

演藝廚房
場內除設有焗爐、微波爐、蒸爐及咖啡機等爐具外,另備有少量餐具、餐椅及一張六人之餐桌可供使用。

按摩椅

乒乓球場地

桑拿室
更衣室內設有的桑拿室。

日光浴室
設有直立式太陽燈照射機(日光浴機)。

電視遊戲室
場內特別設有賽車椅、Plasma螢幕及PS2遊戲機。另會所備有少量遊戲碟可供會員使用,會員也可自備有版權的遊戲碟。

視像會議影音廳
面積約230平方尺,可容納15人,備有DVD機、錄影機、投射器、投射螢幕及揚聲器組合。

兒童遊戲室
提供舒適的環境、有趣富啟發性的遊戲及卡通電影,讓小朋友盡情玩樂。

5樓及6樓大堂
5樓及6樓大堂雜誌架擺放不同種類的報章雜誌。

蒸氣浴室
更衣室內的蒸氣浴室。

希望無漏啦! :wink:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-10-18 17:00:48

[quote:adf8cc314f="Ayany"][quote:adf8cc314f="Jeffrey & Shirley"][quote:adf8cc314f="Ayany"]

以下是一部份資料:
查詢及預訂設施,致電藍澄會3165 1100 與會所職員聯絡[/quote]

:em05: !!我屋企得2個人..冇4個人woo...點算ar?[/quote]
可以加屋企人名落去,佢地都可以去玩,記得造會員證要有相片,申請前打個電話去會所問清楚先。 :wink:
作者: Ayany    時間: 2007-10-18 17:08:27

Thx~Thx~
作者: grassman    時間: 2007-10-18 18:01:21

日光浴室
設有直立式太陽燈照射機(日光浴機)。

有呢個我都唔知! :dead:
作者: Hotcake    時間: 2007-10-18 19:28:17

歡迎 歡迎 :yeah:
作者: milk    時間: 2007-10-18 23:07:13

歡迎您~

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2