藍澄灣業主社群

標題: 浴室通風系統清楚服務 [打印本頁]

作者: 一家四口    時間: 2007-10-4 20:10:02     標題: 浴室通風系統清楚服務

今日信箱收到張傳單,有間公司為RC提供緊一個"夏日密封浴室抽風、冷氣清潔消毒大行動" 截止登記日期為10月13日。

請問有冇人幫趁過呢間公司呢? 大家有咩意見? 定係有其他更好的選擇呢?

因為我都想同廁所果D抽氣扇清潔、消毒一下,但又唔知呢間公司好唔好喎!
作者: kyjwong1    時間: 2007-10-5 09:30:24

我老竇尋日已經幫襯左佢地......
買抽油煙機 XD

上到去間公司 都係D細規模 小本經營既生意 但係態度就好好
慢慢介紹佢個抽油煙機 即場示範 仲教埋點樣換抽油煙機個燈膽

臨走仲「漏」我地幫襯佢地洗埋屋企個廁所 又話唔係淨係就咁洗下個抽氣扇呀
會有條成萬銀既喉伸入去天花洗 轉埋彎咁洗呀 總之就係好 物有所值......足足講左差唔多一粒鐘 hehe

我個抽油煙機仲係等佢星期六裝埋先俾錢 幾老實 等佢黎裝完 小弟再update各位師兄師姐 XD
作者: grassman    時間: 2007-10-5 09:53:46

好似廣告。
作者: 一家四口    時間: 2007-10-5 11:51:33

[quote:78a847defc="kyjwong1"]我老竇尋日已經幫襯左佢地......
買抽油煙機 XD

上到去間公司 都係D細規模 小本經營既生意 但係態度就好好
慢慢介紹佢個抽油煙機 即場示範 仲教埋點樣換抽油煙機個燈膽

臨走仲「漏」我地幫襯佢地洗埋屋企個廁所 又話唔係淨係就咁洗下個抽氣扇呀
會有條成萬銀既喉伸入去天花洗 轉埋彎咁洗呀 總之就係好 物有所值......足足講左差唔多一粒鐘 hehe

我個抽油煙機仲係等佢星期六裝埋先俾錢 幾老實 等佢黎裝完 小弟再update各位師兄師姐 XD[/quote]

我最想都係洗下廁所入面個抽氣扇,因為自己做唔到,有咩好料,記住POST上嚟喎  :mrgreen:
作者: Jess and Burns    時間: 2007-10-5 14:37:15

"洗下廁所入面個抽氣扇"  要成$750- ...
唔知買過部要幾錢 ~"~
作者: diedsee    時間: 2007-10-5 17:34:04

[quote:9fc87ad087="grassman"]好似廣告。[/quote]
真係好似...
作者: kavinxp    時間: 2007-10-5 17:43:52

[quote:436d271d6e="diedsee"][quote:436d271d6e="grassman"]好似廣告。[/quote]
真係好似...[/quote]

好似好似
作者: kyjwong1    時間: 2007-10-5 21:33:24

haha sor ah
作者: kyjwong1    時間: 2007-10-7 19:23:29

佢地黎到話天花原裝交樓條喉太細 又冇位裝條粗D既新喉 所以冇裝到就走左
-_- :|
作者: boboyeung    時間: 2007-10-9 12:47:12

我想問咩抽油煙機好呀 幾多錢? 間舖頭係邊嫁?  我都想買部呀~~
作者: mandy    時間: 2007-10-21 00:48:48

我上星期六幫襯洗左厠所抽氣扇 用左1小時左右 $750.
態度幾好 又會執乾淨才交貨 (因洗時會有灰塵飛出來)
佢地有帶嘢來埔個問口同厠所地下至於入面洗得好唔好 乾
唔乾淨 就真係捐唔到入去睇啦.

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2