藍澄灣業主社群

標題: Robert,你無野講咩? [打印本頁]

作者: grassman    時間: 2007-10-4 17:48:59     標題: Robert,你無野講咩?

Robert,好忙呀,你無野講咩?
作者: sunday    時間: 2007-10-4 20:19:06

恭喜先...
作者: Robert    時間: 2007-10-4 20:48:29

亞 milk 同我 o既 BB 仔,o係擒日上午在瑪嘉烈 o既產房出生,重量是 6.8 磅 8) ;
多謝哂咁多位曾經祝賀過我 o地 o既朋友 :face13: ,等遲 D 亞 milk 坐月得閑 o既時候,
再同大家分享個過程嗯! h:
作者: Eddy Lam    時間: 2007-10-4 20:48:42

雖然已恭喜左 但係度再恭喜一次先~  :em19:
作者: grassman    時間: 2007-10-4 22:37:49

嘩!咁高興,飲杯兼搓個枚先! :em19:

Robert 仔呀Robert 仔....
作者: H and H    時間: 2007-10-4 23:41:33

真係恭喜晒~~~~
作者: vivian    時間: 2007-10-5 00:10:57

恭喜您們呀!
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-10-5 01:21:26

恭喜晒!
好好照顧自己同 亞Milk 同 BB。 :wink:
有排忙,小心身體。
無乜幫到手,有乜需要就出聲啦!
作者: FD    時間: 2007-10-5 09:41:52

恭喜您們多了一個小竇貝呀!
作者: kyu    時間: 2007-10-5 10:32:46

恭喜! 恭喜!
作者: Winnie the Pooh    時間: 2007-10-5 12:14:47

恭喜
作者: Jess and Burns    時間: 2007-10-5 14:35:46

恭喜 :>
作者: Billy    時間: 2007-10-5 17:06:21

恭喜恭喜... :em19:
作者: kavinxp    時間: 2007-10-5 17:45:12

welcome your baby to RC
作者: milk    時間: 2007-10-5 23:49:16

多謝晒咁多位o既祝賀!

[quote:fbf8c287d7="Jeffrey & Shirley"]恭喜晒!
好好照顧自己同 亞Milk 同 BB。 :wink:
有排忙,小心身體。
無乜幫到手,有乜需要就出聲啦[/quote]
送個大單位俾我地 :mrgreen:

今日下午出院,現在很忙,遲些再講。  :em02:
作者: Tomato    時間: 2007-10-6 00:02:26

恭喜恭喜   
知道你地呢排會好忙 所以等你地得閒之後再搵你地啦~~

(收唔收到我個message呀???我唔識用電話打中文 打左好耐 希望你地收到啦....哈哈~~)
作者: Kiliyan    時間: 2007-10-6 13:41:57

恭喜晒呀!!!!! 終於生左佢出黎喇....   
作者: P女    時間: 2007-10-6 13:42:33

Congratulations!
作者: P女    時間: 2007-10-6 13:44:30

[quote:a5cf1ba996="Tomato"]恭喜恭喜   

(收唔收到我個message呀???我唔識用電話打中文 打左好耐 希望你地收到啦....哈哈~~)[/quote]

我都唔識用電話send message 但係又好想恭賀佢,最後都忍唔位打左比佢!

唔好意思,左住你休息... h:
作者: turbowing    時間: 2007-10-6 21:26:35

恭喜恭喜!!!!
作者: saga    時間: 2007-10-7 18:58:04

恭喜哂
祝 BB 快高長大 聰明伶俐 身體健康 孝順父母  

遲下俾我見下BB 同 BB 玩下  
作者: milk    時間: 2007-10-7 23:08:26

[quote:24bf116a96="Tomato"]恭喜恭喜   

(收唔收到我個message呀???我唔識用電話打中文 打左好耐 希望你地收到啦....哈哈~~)[/quote]
收到呀~多謝妳

[quote:24bf116a96="女"][quote:24bf116a96="Tomato"]恭喜恭喜   

我都唔識用電話send message 但係又好想恭賀佢,最後都忍唔位打左比佢!

唔好意思,左住你休息... h:[/quote]唔左啦~
其實我自己都唔記得妳o係星期幾打俾我喇 ops: ,因為我由星期一朝早入院開始至到星期五出院都訓唔夠10個鐘頭,
由其係生完之後,淨係一心一意向住小寶寶o既我(Robert放係個心度),邊個人打o黎,幾時打o黎我都已經好迷糊分唔到 lu h:

Robert 佢係產房外等通宵(足足等左8個幾鐘好慘~),最後親眼睇住BB出世同親自剪臍帶 :face13: ,o個刻o既感覺真係好難形容 :em21:
作者: boboyeung    時間: 2007-10-9 12:43:53     標題: 恭喜晒~~

恭喜晒呀~~睇住bb出世個下好感動~~ ops:
作者: milk    時間: 2007-10-10 12:51:09     標題: Re: 恭喜晒~~

[quote:ec43758b25="Robert"]再同大家分享個過程嗯! h:[/quote]o下...................唔.............!!!!! :poor:

[quote:ec43758b25="grassman"]嘩!咁高興,飲杯兼搓個枚先! :em19:
Robert 仔呀Robert 仔....[/quote]洗乜搓,你一定輸硬,飲...................8安士奶..............用奶樽飲喎  :

[quote:ec43758b25="Kiliyan"]恭喜晒呀!!!!! 終於生左佢出黎喇....    [/quote]哈哈~用終於o黎形容都真係唔錯,不過打後我起碼要做廿年妹仔、近身婢女,總之一切也願意啦 :em21:

[quote:ec43758b25="saga"]恭喜哂
祝 BB 快高長大 聰明伶俐 身體健康 孝順父母  
遲下俾我見下BB 同 BB 玩下  [/quote]見o下梗係無問題啦,不過我唔擔保係你同BB玩呀,定係你俾BB玩啊 :em09:,早幾日我同Robert 俾佢玩到謝晒~ :nowords:

[quote:ec43758b25="boboyeung"]恭喜晒呀~~睇住bb出世個下好感動~~ ops: [/quote]無錯 :face13:
作者: RangerX    時間: 2007-10-10 15:30:53

Hehe...  Milk & Robert 恭喜晒!

BB出世果朝我一落樓未出lift口就見到Robert係大門外面行緊入黎 佢一見到我就向我舉起V字勝利手勢 係咁話"搞掂! 搞掂! 搞掂!" 我一時唔識點反應 仲問佢 "搞掂咩呀?" 好搞笑... :yeah:

PS. 其實我果一刻有d驚 心諗: "Robert受左咩刺激呢? 咁就傻左?..."  :em07:

見到佢成晚無瞓都咁開心 可想而知睇住自已既BB出世係幾咁感動既一件事! 搞到我都登你地開心左成日!  

可惜之後果幾日我同維潔去左巴黎 未有機會同你地講恭喜! 宜家補返先: 恭喜!~ 恭喜!~ 恭喜你呀!~ 恭喜!~ 恭喜!~ 恭喜你!!~  :em19:
作者: grassman    時間: 2007-10-10 15:56:53

[quote:64c492dced="RangerX"]Hehe...  Milk & Robert 恭喜晒!

BB出世果朝我一落樓未出lift口就見到Robert係大門外面行緊入黎 佢一見到我就向我舉起V字勝利手勢 係咁話"搞掂! 搞掂! 搞掂!" 我一時唔識點反應 仲問佢 "搞掂咩呀?" 好搞笑... :yeah:

PS. 其實我果一刻有d驚 心諗: "Robert受左咩刺激呢? 咁就傻左?..."  :em07:

見到佢成晚無瞓都咁開心 可想而知睇住自已既BB出世係幾咁感動既一件事! 搞到我都登你地開心左成日!  

可惜之後果幾日我同維潔去左巴黎 未有機會同你地講恭喜! 宜家補返先: 恭喜!~ 恭喜!~ 恭喜你呀!~ 恭喜!~ 恭喜!~ 恭喜你!!~  :em19:[/quote]

佢o個個可能唔係勝利手勢,佢係話剛用過交剪(剪臍帶),搞掂喇,依家番o黎洗手! :
作者: RangerX    時間: 2007-10-10 16:40:33

呵呵... 下意識反射動作!  :

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2