藍澄灣業主社群

標題: 天台 [打印本頁]

作者: 一家四口    時間: 2007-9-30 21:36:39     標題: 天台

請問有冇人知我地個天台可唔可以比人上去既呢?
作者: grassman    時間: 2007-9-30 23:08:43     標題: Re: 天台

[quote:8cd958a25e="一家四口"]請問有冇人知我地個天台可唔可以比人上去既呢?[/quote]

緊係得啦,不過要係頂樓業主羅!
作者: 一家四口    時間: 2007-10-1 11:37:35     標題: Re: 天台

[quote:da52ea4767="grassman"][quote:da52ea4767="一家四口"]請問有冇人知我地個天台可唔可以比人上去既呢?[/quote]

緊係得啦,不過要係頂樓業主羅![/quote]

呀女話今晚要睇煙花 你天台有買多個單位嗎? 借嚟睇下得唔得? 因為出去睇又多人、又會睇到夜 聽日要返學架馬 :nowords:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-10-1 17:00:13     標題: Re: 天台

[quote:d713bce793="一家四口"][quote:d713bce793="grassman"][quote:d713bce793="一家四口"]請問有冇人知我地個天台可唔可以比人上去既呢?[/quote]

呀女話今晚要睇煙花 你天台有買多個單位嗎? 借嚟睇下得唔得? 因為出去睇又多人、又會睇到夜 聽日要返學架馬 :nowords:[/quote]
你可以去空中花園近一座位置,我估有機會見到。 :yeah:
不過我就未試過! h:
作者: sunday    時間: 2007-10-1 21:44:00     標題: Re: 天台

[quote:fb1a29718b="Jeffrey & Shirley"][quote:fb1a29718b="一家四口"][quote:fb1a29718b="grassman"][quote:fb1a29718b="一家四口"]請問有冇人知我地個天台可唔可以比人上去既呢?[/quote]

呀女話今晚要睇煙花 你天台有買多個單位嗎? 借嚟睇下得唔得? 因為出去睇又多人、又會睇到夜 聽日要返學架馬 :nowords:[/quote]
你可以去空中花園近一座位置,我估有機會見到。 :yeah:
不過我就未試過! h:[/quote]

should be closed la wa!!! :poor:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2