藍澄灣業主社群

標題: 尋晚火祝? [打印本頁]

作者: kavinxp    時間: 2007-9-10 09:26:08     標題: 尋晚火祝?

尋晚差不多11 點時 有好多消防車駛入黎wor
知唔知咩事呢??
作者: grassman    時間: 2007-9-10 11:41:29

聽唔到!
作者: Eddy Lam    時間: 2007-9-10 11:52:38

我聽到 但冇理乜事... h:
作者: kavinxp    時間: 2007-9-10 12:39:20

白車都入埋黎
作者: bby    時間: 2007-9-10 15:40:15

第幾座呀??
作者: 肥度    時間: 2007-9-10 23:00:07

[quote:419e0e595c="Eddy Lam"]我聽到 但冇理乜事... h:[/quote]

哈哈...我都無理...仲意為係長青嗰邊有事添.....
作者: dracula    時間: 2007-9-11 02:44:39

[quote:883386b2b1="肥度"][quote:883386b2b1="Eddy Lam"]我聽到 但冇理乜事... h:[/quote]

哈哈...我都無理...仲意為係長青嗰邊有事添.....[/quote]

會唔會係酒店o個邊呢? :?:
作者: frankiesuen    時間: 2007-9-11 13:30:48

係中間果間酒店但好似係誤嗚
作者: grassman    時間: 2007-9-11 13:43:53

緊係室內食煙!
作者: pcshing    時間: 2007-9-24 21:47:01

我已向管理公司求證,係酒店的消防系統誤鳴
作者: wychan    時間: 2007-9-25 08:55:19

[quote:4319a00036="pcshing"]我已向管理公司求證,係酒店的消防系統誤鳴[/quote]

消防叔叔o個晚打電話俾我向我證實係酒店的消防系統誤鳴....

因為見個鍾響左好耐都唔停 所以打999睇下發生嘜事..
作者: 維也納    時間: 2008-2-15 11:13:40

[quote:96a2b21dc7="pcshing"]我已向管理公司求證,係酒店的消防系統誤鳴[/quote]

呢個情況早、午、晚都會發生 都發生得幾密 有時仲比d消防車聲嘈醒 一來就來三架 酒店既系統應該要改善一下
作者: grassman    時間: 2008-2-15 12:18:47

可能座向原因,我單位聽唔到!
作者: boboyeung    時間: 2008-2-15 12:37:26

我都聽唔到呀~!!!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2